Boilesen wil ‘een smak tekengeld’; Na Genk lijkt ook Anderlecht af te haken

1125psg-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen vertrok deze zomer transfervrij bij Ajax maar heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. Voornaamste reden daarvan is dat de Deen zijn transfervrije status volledig financieel uit lijkt te willen buiten. Hij vraagt volgens Het Nieuwsblad ‘een smak tekengeld’. Dat is de reden daat ook Racing Genk inmiddels al afgehaakt is. De linksback staat volgens de Belgische krant inmiddels ook in de belangstelling van Anderlecht, maar zijn financiële eisen lijken hem de das om te doen.

“De Belgische competitie interesseert ons wel”, zegt vader Kenny, die de zaakwaarnemer is van zijn zoon, tegenover het dagblad. “Die staat hoger aangeschreven dan de Nederlandse. Maar we moeten de juiste keuze maken.” Ook bij Anderlecht kijkt men inmiddels verder. De Brusselse club heeft inmiddels Derrick Tshimanga als linksback op proef. ook de naam van Filip van Dinamo Boekarest viel ook. Het is duidelijk dat de club uit Brussel nog naar een nieuwe linksback zoekt, maar de vraag is of het wel aan de gortige financiële wensen van Boilesen wil voldoen die het afgelopen seizoen naulweijks een wedstrijd speelde. Anderlecht werd door Rostov uit de 3e voorronde van de Champions League gewipt waardoor een extra financiële impuls op dat vlak ook niet verwacht kan worden.

Related posts

48 Comments

        1. Litmanen

          Mensen, kunnen we dit ludieke onderwerp niet afsluiten. Er is niemand in Amsterdam eo die hem een cent gunt, of zelfs maar een club.
          Pa en zoon hebben een klap van de molen gehad, triest genoeg.

          1. Johndevlam

            Ze hebben zeker van vier wieken van de molen klappen gehad en nog valt het kwartje niet bij hun.

    1. nick-afca95

      Hahaha dit is toch geweldig om te lezen!!! Die vader is ook echt een domme lul zeg. Man man man. Van mij mag hier elke dag een artikel over geplaatst worden want dit is zo ongelovelijk vermakelijk.

    1. De seijs

      Moet hij hier nog vermeld worden? Hij is immers geen ajacied meer. Laat hem en zijn vader lekker verder gaan.

  1. Ronald96

    Gooit zn eigen glazen in, na een jaar niet gespeeld hebben mag die clubs op zn kniën bedanken dat ze interesse hebben.

    1. Remco425

      Net als dat hij Ajax op zn knieen mocht bedanken dat hij nog salarisverhoging aangeboden kreeg. Deed hij ook niet.

    2. Remco425

      Dat hij zelfs transfervrij niet aan een club kan komen, door eigen toedoen, wat een sukkel.

  2. Mokum76

    Kansloos… Wat een “prof”..

    Laat eerst maar weer eens zien aan de wereld wie jii bent en wat je (denk dat je) kan

  3. Yarive

    Wat een waardeloze mentaliteit, alleen voor het geld gaan.. Die knakker mag blij zijn dat hij ergens aan de bak kan komen!

  4. RonJ64

    Dus blijkt wel dat hij niet graag wil voetballen, Nee hij wil graag , snel en heel rijk worden, waarschijnlijk incl. Een vette tegemoetkoming voor pa, zodat die ook lekker kan luieren……?.jammer en sneu tegelijk, vreselijk Ondankbaar ook !..blij dat hij weg is.

  5. EugAjax

    Lach nog maar niet te hard tegen eind van transfer periode is er altijd nog wel een Engelse Championship team in paniek of iets en krijgt hij veel mooiere deal dan bij Belgische clubs. Boilesen is nu eenmaal een broodvoetballer. Hij wil het beste er voor zich uitslepen op financieel gebied. In mijn optiek niet altijd de goede reden voor een topsporter. Echter veel mensen werken eerder voor geld dan dat ze het beroep wat ze uitoefenen echt heeeel erg leuk vinden.

  6. JohnDoe77

    Jammer dat zo’n jongen zo slecht begeleid wordt. Als hij bij Ajax niet geslaagd is, zou hij super blij moeten zijn met een kans bij dergelijke clubs. Geen enkele aanleiding om daar dan hoge eisen te stellen, zo goed is hij gewoon niet. Zijn zaakwaarnemer zou hem beter moeten begeleiden en weer volledige seizoenen aan het voetballen krijgen. Jammer hoor, verder is het voor Ajax wel klaar dus hoeft hij niet meer gevolgd te worden. Zijn insteek is duidelijk geld, dus geen nieuwswaarde in dit soort berichten!

  7. Slingertje.

    Hij is echt net zo dom als dat hij lelijk is.
    Wat verbeeld die pannenkoek zich eigenlijk.
    In Andorra of Luxemburg zou hij nog op de bank zitten.

  8. Joep

    Het moet niet gekker worden. Hij mag blij zijn dat een club belangstelling toont. Jammer van zo’n houding.

  9. KBouter

    Ik gun hem nog steeds een mooie club Litmanen, waarom niet. Wie ben ik om iemand iets te misgunnen. Dat hij tekengeld vraagt moet hij zelf weten, of het slim is in zijn positie weet ik niet, maar hij komt transfervrij dus er zal best wel een club wezen die dat wil betalen. Blij dat hij weg is bij ons, en elke keer komt dit topic weer terug hier.

  10. -buitenkantje rechts-

    Boilesen… Hoe lang moet deze naam nog in ons collectieve geheugen plaats innemen?? Kunnen we deze naam niet gewoon deleten?

  11. Wembley71

    Die domme lul gooit z’n eigen glazen, straks willen ze hem niet eens meer in het Midden-oosten of in China. Dom joch

  12. AFCA my World

    Dat er nog een club is die hem wil hebben ! Hij zou eigenlijk nog moeten betalen om ergens te mogen spelen ! Maar wat doet het er toe,we willen toch nix meer van/over hem horen die geldwolf/aasgier !

  13. BobbyHaarms

    Boilesen kan hooguit nog ballen rapen uit de sloot achter de goal van FC Knudde. Tekengeld krijgt ie genoeg: van Dombo (leverancier van Monopoly)

Comments are closed.