AZ deelt respectloze sneer uit naar Brobbey op X

AZ heeft op X een respectloze sneer uitgedeeld naar Brian Brobbey. AZ won zondag in eigen huis met 2-0 van Ajax. Ruben van Bommel was de grote man aan Alkmaarse zijde met twee doelpunten. Dat AZ de nul wist te houden was, als we het X-account van de Alkmaarders mogen geloven, met name te danken aan verdediger Wouter Goes; de rechtstreekse tegenstander van Brian Brobbey. ‘Wouter Goes als hij vanavond zijn broekzakken leegmaakt.’ Op de bijgevoegde foto’s zijn een autosleutel, een telefoon en Brobbey te zien.

Dat op social media respect ver te zoeken is is alom bekend maar dat juist een officieel account zich laat verlagen tot een dergelijke opmerking richting de tegenstander is wel zeer opmerkelijk. En dan te bedenken dat Ajax vol medeleven was met de Alkmaarse club toen enkele jaren geleden het dak van het stadion er af waaide in Alkmaar. Ga je schamen AZ! Kennelijk is degene die achter de post zit ook op de vingers getikt door de club want de originele post is inmiddels verwijderd van X.

Related posts