‘Transfer van Sánchez naar Cruz Azul lijkt afgeketst’

Er is een kinkt in de kabel voor de transfer van Jorge Sánchez naar het Mexicaanse Cruz Azul, zo meldt althans de Mexicaanse journalist Alejandro Orvañanos. FC Porto, dat de rechtsback huurt van Ajax, schijnt Sánchez nu toch definitief over te willen nemen van Ajax aan einde van dit seizoen. Zodoende kan Sánchez nu toch geen transfer maken en dus moet Ajax langer wachten voordat het een transfersom – het zou gaan om drie miljoen euro – ontvangt voor de verdediger.

Het afketsen van de transfer van Sánchez kan ook gevolgen hebben voor de itransfer van Julian Rijkhoff naar Ajax. Ajax en Rijkhoff zijn akkoord over een overeenkomst voor 4,5 seizoen maar op directie niveau is besloten dat er eerst geld moet binnenkomen voordat er uitgegeven mag worden. Rijkhoff is daardoor in de wachtkamer geplaatst.

Related posts