Jong Ajax flink onderuit tegen MVV: 4-1

Waar Jong Ajax in thuiswedstrijden het net makkelijk weet te vinden zo moeizaam gaat het in uitwedstrijden. Zo ook vrijdagavond waar in Maastricht uiteindelijk met 4-1 werd verloren van MVV. De ploeg van John Heitinga kwam in de eerste helft op een 2-0 achterstand en leek in de tweede helft beter voor de dag te komen. Gabriël Misehouy, die de laatste tijd sowieso in vorm is, zette de jonge Ajacieden met een diagonaal schot op 2-1. Daarmee leek de spanning terug de wedstrijd. Die spanning was weg na een afstandsschot van Kostons. Zijn poging werd nog aangeraakt door Olivier Aertssen, waardoor Sten Kremers kansloos bleek. Die 3-1 was het genadeschot voor de Ajacieden. MVV liep in de slotfase zelfs nog uit naar 4-1 via Ruben van Bommel.

Opstelling Jong Ajax: Kremers; Aertssen, Warmerdam, Pierie, Milovanovic, Fitz-Jim, Delgado (63. Jermoumi), Hlynsson (81. Vos); Rasmussen, Misehouy, Martha (63. Banel)

Related posts