Ajax contracteert transfervrije Florian Grillitsch

De transfer van Lucas Ocampos wil nog niet vlotten, maar Ajax heeft op deadlineday wel al een versterking binnen. De club heeft een definitief akkoord bereikt met de Oostenrijkse international Florian Grillitsch (27), zo meldt De Telegraaf. De verdedigende middenvelder tekent in de Johan Cruijff ArenA een contract tot de zomer van 2023 met een optie voor nog een seizoen.

Met de transfervrije komst van de oud-speler van Hoffenheim troeft Ajax aartsrivaal Feyenoord af. De Rotterdammers waren al ver met de speler, die er echter voor kiest om Champions League-voetbal te kunnen spelen. Grllitisch heeft een karrenvracht aan ervaring, speelde al 257 duels voor al zijn clubs en kwam 33 keer uit voor het Oostenrijks nationale elftal.

Zie ook eerdere bericht:
Ajax meldt zich voor Florian Grillitsch

Behalve Grillitsch hoopt Ajax ook nog een aanvaller vandaag aan de selectie toe te voegen. De club zet in op Lucas Ocampos van Sevilla, waarbij momenteel wordt gesproken over een huurperiode. De landskampioen had gisteren nog een akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro, maar de raad van commissarissen gaf geen toestemming. Ook een lager bedrag van ongeveer vijftien miljoen kon niet op goedkeuring rekenen. Behalve Ocampos zocht Ajax ook opnieuw contact met Hakim Ziyech. Zie bericht

Related posts