‘Delegatie Torino in Amsterdam voor transfer Schuurs’

Een delegatie van het Italiaanse Torino vliegt naar Amsterdam om een deal met Ajax te sluiten over een transfer van Perr Schuurs, zo meldt de sportkrant Tuttosport. Schuurs staat vrijdag op de voorpagina van Tuttosport. Schuurs kan bij Ajax ook komend seizoen niet rekenen op een basisplaats en zou om die reden wel willen vertrekken. Volgens zaakwaarnemer Wessel Weezenberg van Schuurs is Torino niet de enige gegadigde voor Schuurs. ,,Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr”, aldus Weezenberg tegenover De Telegraaf. Eerder werden onder andere ook Bologna en Fiorentina genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers.

Een vertrek van Schuurs lijkt aanstaande. De voormalig speler van Jong Oranje heeft door het aanblijven van Jurriën Timber weinig zicht op speeltijd en wil wekelijks in actie komen. Ajax wil de Limburger vanwege diens kwaliteiten en voorbeeldige houding echter niet kwijt, maar heeft ook begrip voor het standpunt van Schuurs.

Related posts