‘Papierwerk Bassey in orde, Speelgerechtigd tegen PSV’

Calvin Bassey kan zaterdag spelen tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Het papierwerk voor Bassey is op tijd in orde en daardoor is hij inzetbaar tegen PSV, zo meldt De Telegraaf. Waarschijnlijk zal Bassey niet vanaf de aftrap starten. In het verdedigingscentrum kiest Schreuder waarschijnlijk voor het duo Timber-Blind.

Bassey kwam afgelopen dinsdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk nog niet in actie omdat hij nog geen werkvergunning had. Gerry Hamstra vertelde dat er hard gewerkt werd om dat te regelen en volgens De Telegraaf is dat nu gelukt.

De 22-jarige verdediger werd vorige week door Ajax overgenomen van Rangers FC als vervanger van Lisandro Martínez, die naar Manchester United vertrok. Ajax betaalde 23 miljoen euro voor Bassey en dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 26,5 miljoen euro.

Related posts