‘Naast Fiorentina vooral Torino concreet voor Schuurs’

Perr Schuurs kan rekenen op interesse van Italiaanse clubs, zo meldt onder andere journalist Gianluca Di Marzio op zijn website. Naar verluidt zijn Torino en Fiorentina in de race voor de Ajacied. Torino is op zoek naar een vervanger van de naar Juventus vertrokken Gleison Bremer, terwijl Fiorentina alvast wil voorsorteren op een aanstaand vertrek van sterkhouder Nikola Milenkovic.

De interesse van Fiorentina is niet nieuw, getuige ons eerdere bericht van afgelopen vrijdag. Volgens Di Marzio is vooral Torino concreet. De club uit Turijn zou dinsdagavond zelfs al contact zoeken met Ajax. Ook een andere Italiaanse club; Bologna werd al eerder in verband gebracht met Schuurs.

Of Ajax Schuurs wel wil laten gaan valt nog te betwijfelen. Schuurs kwam in januari 2018 voor twee miljoen euro over van Fortuna Sittard. Sindsdien kwam hij tot negentig wedstrijden in het Ajax shirt.

Related posts