Live Willem II – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax mag zaterdag afreizen naar Tilburg waar de competitiewedstrijd tegen Willem II op het programma staat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Willem II – Ajax staat voor de 45ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 34 te winnen. De laatste zege van de thuisploeg viel in het seizoen 2008/2009 en werd het 2-1. Vorig seizoen eindigde het duel in 1-1 en wist Huntelaar doel te treffen. Willem II vinden we momenteel terug op de vijftiende plaats met 21 punten uit 22 wedstrijden. De Tilburgers wisten slechts één van de laatste vijftien wedstrijden winnen af te sluiten. Ajax is koploper en heeft 54 punten uit 22 wedstrijden en bleef de laatste 25 uitduels ongeslagen.

Van Boekel aangesteld als arbiter
Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Honig en Van Dongen. Kooij is aangesteld als vierde official en Van de Graaf zal vanuit Zeist fungeren als VAR. Willem II – Ajax begint zaterdag om 18:45 uur.

Grim gaat voor stunt tegen Ajax
Fred Grim hoopt zaterdagavond te kunnen stunten tegen Ajax, zo laat de oud-Ajacied weten tegenover Willem II TV. ‘Waar Ajax toe in staat is, is bij iedereen bekend. Daar zullen we in ons speelwijze rekening mee moeten houden. Dat betekent niet dat we ons gaan ingraven. In het voetbal is alles mogelijk en ook in deze wedstrijd gaan we voor winst. Mocht het een punt opleveren dan moeten we ook tevreden zijn’, aldus Grim die middenvelder Pol Llonch met een blessure moet missen. ‘Het is een gemis dat Pol het team de komende wedstrijden niet op het veld kan aansturen’.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts