‘Eriksen wees PSV en nog twee Eredivisieclubs af en wil terug naar Premier League’

PSV en nog twee andere Eredivisie clubs hebben tevergeefs een poging gewaagd voor oud-Ajacied Christian Eriksen, zo meldt De Telegraaf. De krant noemt de namen van de andere twee clubs niet.  Het is onbekend of Ajax een van die andere twee clubs is geweest. Volgens De Telegraaf verkiest Eriksen waarschijnlijk de Premier League boven een terugkeer in de Eredivisie. Eriksen, die eerder in Engeland speelde voor Tottenham Hotspur zou vooral het leven in Engeland als zeer prettig hebben ervaren en om die reden mikken op een terugkeer naar de Premier League. De belangstelling van Brentford is bekend, al zijn er volgens De Telegraaf nog drie clubs uit de Premier League die Eriksen willen inlijven. De Deen kan ook naar een club in de Duitse Bundesliga en naar enkele clubs buiten Europa. 

Eriksen liep tijdens het EK een hartstilstand op en is na een maandenlange revalidatie en training weer klaar om aan de slag te gaan bij een nieuwe club. Vanwege zijn ICD-kastje mag hij geen topsport meer bedrijven in Italië waardoor zijn contract bij Internazionale werd ontbonden.

Related posts