Live Ajax – SC Cambuur: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – SC Cambuur staat voor de zevende keer op het programma en daarvan won Ajax zes duels. De bezoekers uit Leeuwarden wisten één keer een punt te pakken en dat was in 2014 toen werd het 1-1. Ajax staat momenteel tweede met tien punten uit vier wedstrijden. Cambuur vinden we terug op plaats acht met zes punten uit vier wedstrijden.

Van der Eijk aangesteld als arbiter
Sander van der Eijk is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Van der Eijk zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Zeinstra en Van Kampen. Vierde official is Vos en Perez zal fungeren als VAR.

Stekelenburg en Klaassen absent
Trainer Erik ten Hag kan ook vanavond nog niet beschikken over Maarten Stekelenburg en Davy Klaassen. Beide spelers zijn nog niet volledig hersteld van hun blessure. Dat betekent dat Remko Pasveer weer onder de lat staat en Steven Berghuis ook een basisplaats heeft.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Lisandro Martinez, Daley Blind, Edson Álvarez, Ryan Gravenberch, Antony, Steven Berghuis, Dusan Tadic, Sebastien Haller.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts