Zes Ajacieden in voorselectie Oranje voor duels tegen Letland en Gibraltar

Bondscoach Louis van Gaal heeft wederom zes spelers van Ajax opgenomen in zijn voorselectie van het Nederlands elftal. Steven Berghuis, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Devyne Rensch en Jurriën Timber behoren tot de voorselectie.

Oranje speelt in oktober WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland (8 oktober) en Gibraltar (11 oktober). Het Nederlands elftal staat er na de succesvol verlopen interlandperiode in september goed voor en is inmiddels koploper in de poule.

Het Ajax-zestal behoorde in de afgelopen interlandperiode ook al tot de selectie van Oranje. In de voorselectie vallen verder vooral de namen van doelman Mark Flekken en Noa Lang op. Beide spelers maken indruk bij respectievelijk SC Freiburg en Club Brugge.

Related posts