Opstellingen Sporting Portugal – Ajax

Vanavond ronde één in groep C van de Champions League. Davy Klaassen heeft nog steeds last van een liesblessure en Maarten Stekelenburg zal ook niet meedoen tegen Sporting. Erik ten Hag laat Nico Tagliafico op de bank starten dan Daley Blind neem zijn positie waar. De wedstrijd die onder leiding staat van Jose Sanchez, begint om 21:00 uur en is te zien op RTL7.

Opstelling Sporting: Adán; Neto, Inacio, Feddal; Porro, Palhinha, Luiz, Vinagre; Cabral, Santos, Paulinho

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadić

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Zo Ajax! kassa en 3 puntjes. Als ook de thuiswedstrijden eindelijk weer gewonnen worden…die statistieken zijn nog om te huilen. Man van de wedstrijd Anthony. Ajax bleef wel fragiel ogen, tot zelfs de 1-4 zat je met zweet in de bilnaad, valt nog genoeg te verbeteren op MV en verdediging, ik mis Kudus. En weer onweerlegbaar bevestigd Spaanse scheidsrechters zijn de grootste hondelullen in de voetbalwereld, werkelijk nooit een goeie gezien.

Comments are closed.