Berghuis tekent contract tot medio 2025

Ajax heeft maandag de transfer van  Steven Berghuis afgerond. De vleugelspeler komt over van Feyenoord en tekent een contract van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2025. Berghuis liet in een reactie weten waarom hij voor Ajax heeft gekozen als nieuwe werkgever. ‘Ik ben 29 jaar en het was bekend dat ik graag nog een stap wilde maken. Belangrijk daarbij is dat ik mezelf sportief verder wil ontwikkelen. Bij het maken van de keuze voor mijn nieuwe club was ik naast mijn ontwikkeling als voetballer erg op zoek naar de combinatie van spelen om prijzen, spelen in de Champions League en in beeld blijven bij Oranje. Bij Ajax denk ik dat dit allemaal samenvalt’. Volgens Mike Verweij van De Telegraaf gaat Berghuis bij Ajax vier miljoen euro per jaar verdienen, waar hij bij Feyenoord jaarlijks twee miljoen euro opstreek. Bij Ajax gaat Berghuis spelen met rugnummer 23.

Related posts