Haller schiet Ajax langs Anderlecht: 0-2

Ajax heeft vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen Anderlecht met 0-2 gewonnen. In Brussel wist Sebastien Haller beide doelpunten te scoren. Trainer Erik ten Hag had zijn ploeg vooraf een waarschuwing gegeven aangezien Anderlecht volgende week aan de competitie begint en dus al een stapje verder zou kunnen zijn. Dat was echter niet het geval en vanaf het eerste fluitsignaal dicteerde Ajax in Brussel. Dusan Tadic gaf in de eerste helft weer een loepzuivere voorzet die door Haller prima werd afgewerkt. In de tweede helft kreeg Haller de bal Van Labyad en opnieuw trof de spits doel. Na een uurtje voetballen besloot Ten Hag enkele wissels toe te passen. Zo kwamen Jurgen Ekkelenkamp, Ar’jany Martha, Kian Fitz-Jim, Christian Rasmussen en Youri Regeer binnen de lijnen. Echter kwam Ajax niet in de problemen en boekte het een verdiende 0-2 zege op onze Belgische vrienden. De eerstvolgende oefenwedstrijd van Ajax is tegen Bayern München. Die wedstrijd vindt zaterdag 24 juli plaats in München.

Opstelling Ajax: Pasveer, Mazraoui (79. Regeer), Schuurs, Magallan, Baas, Jensen (70. Fitz-Jim), Taylor, Kudus (67. Martha), Labyad (60. Ekkelenkamp), Haller (82. Rasmussen), Tadic

Related posts