Sibon wijst functie bij Almere City af in afwachting van aanbieding Ajax’

Gerald Sibon ziet af van een functie als assistent van Gertjan Verbeek bij Almere City, zo meldt de voormalig spits van Ajax aan de Leeuwarder Courant. Gertjan Verbeek en Sibon werkten eerder samen bij sc Heerenveen en in Australië. ‘Ik heb met Gertjan de club bezocht en een goed gesprek gevoerd. Maar ik heb bedankt voor de baan. Dat ligt niet aan Almere of Gertjan, integendeel, maar ik heb een andere optie’, aldus Sibon tegenover de Friese krant.  Volgens FeanOnline zou Sibon namelijk aan de slag kunnen bij Ajax.

Sibon zegt zelf op korte termijn waarschijnlijk meer over zijn toekomstige baan te kunnen vertellen. ‘Het was mooi geweest als Gerald was meegekomen. We kennen elkaar door en door, weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat maakt het makkelijker, bijvoorbeeld om nieuwe trainingsvormen in te voeren’, zo reageert Verbeek op de tegenvaller.

Related posts