‘Tottenham wil tweede poging wagen voor Ten Hag’

Tottenham Hotspur sprak een maand geleden met Erik ten Hag over een mogelijk dienstverband bij de club uit Londen maar daar kwam toen niets uit. Echter lijkt de Engelse club toch weer te willen aankloppen in Amsterdam nu de onderhandelingen met Antonio Conte op niets zijn uitgelopen. 

The Mirror laat weten dat Tottenham een nieuwe poging gaat wagen om Ten Hag te verleiden tot een overstap naar Engeland en dat het de trainer nog deze maand wil contracteren. Tottenham zoekt al langere tijd naar een nieuwe manager. Recent was de club nog in gesprek met Conte, maar dat liep op niets uit. Mauricio Pochettino, die als een andere kanshebber gold, blijft zo goed als zeker bij Paris Saint-Germain. Erik ten Hag heeft laten weten dat hij bij Ajax wil blijven en verlengde onlangs zijn contract tot medio 2023. Tottenham sprak overigens ook met Roberto Martínez, maar de bondscoach van België wil tot na het EK geen beslissing over zijn toekomst nemen. Martínez ligt bij de Belgische bond vast tot medio 2022.

Related posts