‘Ajax en Bayern naderen overeenkomst over transfer Dest’

Een transfer van Sergiño Dest naar Bayern München hangt al een tijdje in de lucht maar de onderhandelingen tussen Ajax en de Duitse club lijken witte rook op te leveren. Volgens Het Algemeen Dagblad is het gat tussen vraag en aanbod steeds kleiner en lijkt een definitief akkoord slechts nog een kwestie van tijd al zit ook Barcelona nog steeds op het vinkentouw voor de jonge Ajax-verdediger. Vorige week meldde de Duitse topclub zich ook al in Amsterdam, maar het eerste bod op de verdediger van 15 miljoen euro werd toen van tafel geveegd. Inmiddels zijn de onderhandelingen hervat en lijken beide partijen dichterbij elkaar te komen: Ajax vraagt zo’n 25 miljoen euro inclusief bonussen maar Bayern lijkt nu richting de 20 miljoen te willen gaan.

Volgens journalist Fabrizio Romano zou ook FC Barcelona Dest nog altijd willen strikken. De Catalaanse club lijkt met de verkoop van Nelson Semedo in ieder geval ruimte te maken. Aan de andere kant zou Bayern München een nieuw bod aan het voorbereiden zijn op Dest, zo meldt de Italiaanse verslaggever

Related posts