Van der Sar kan het niet laten te reageren na geklaag Chelsea over VAR

Chelsea ging gisteravond met 0-2 in eigen huis onderuit tegen Manchester United. Chelsea baalde stevig, want doelpunten van Kurt Zouma en Olivier Giroud werden afgekeurd door de VAR. Volgens Henry Winter, chef voetbal van The Times, werd Chelsea genaaid door de VAR: ‘It’s not football any more. VAR rules out Zouma goal for foul on Williams by Azpilicueta who had been pushed on to him by Fred. VAR all over the place. VAR turning atmospheres fractious’. Edwin van der Sar kon het niet laten direct te reageren op Twitter: ‘It can go both ways for a club…’.

Waarmee Van der Sar nog even terug bijt richting Chelsea. Ajax werd in de Champions League duels tegen Ajax zowel thuis als uit benadeeld, mede en zelfs vooral door de VAR. Thuis werd een treffer van Promes onterecht door de VAR werd afgekeurd wegens buitenspel en in Londen werden twee Ajacieden (Blind en Veltman) van het veld gestuurd. Onlangs verklaarden de scheidsrechters tijdens een bijeenkomst op Mallorca dat de rode kaart van Veltman nooit gegeven had mogen worden. Dat juist Chelsea nu durft te klagen over de VAR, is tegen het zere been van Van der Sar.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Gelijk heb je hoor wij zijn ook verschrikkelijk genaaid en daar hoor je niet over en mij doet het nog steeds zeer als het ter sprake komt.

Comments are closed.