Jong Ajax verliest van NAC Breda; Mazraoui en Brobbey vallen geblesseerd uit

Jong Ajax lijkt het goede ritme even kwijt en heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen NAC Breda met 2-4 verloren. De Ajacieden kwamen nog wel op een 2-0 voorsprong maar gaven het in de tweede helft weg. Na een kleine twintig minuten scoorde Danilo de 1-0 en nadat Brobbey na een half uur de tweede maakte leek het een mooi avondje te worden voor Jong Ajax. Echter deed NAC via Stokkers vlak voor rust iets terug. In de tweede helft kreeg Jong Ajax geen grip meer op de wedstrijd en zag het de bezoekers plots op 2-2 te komen. Nadat Brobbey en Mazraoui uitvielen met een blessure sloeg NAC toe. Via Van der Gaag en El Allouchi liep NAC uit naar 2-4 en dat was tevens de eindstand.

Tegenvaller voor Ajax was vooral het uitvallen van Noussair Mazraoui met een enkelblessure. Na een minuut of zeventig voetballen ging hij bij het uitverdedigen een duel aan en leek hij door zijn enkel te gaan. Hij hinkte onder begeleiding van het veld af. Hoe ernstig de blessure is is nog niet bekend.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Mazraoui (71. Van Gelderen), J. Timber, Pierie, Castillo, Q. Timber, Jensen, Ekkelenkamp, Danilo, Brobbey (56. Hansen), Ünüvar (61. Taylor)