Live Ajax – Sparta: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax begint zondagmiddag aan de tweede seizoenshelft en Sparta is de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Van de 53 eerdere wedstrijden tussen Ajax en Sparta wist Ajax 39 keer de drie punten in Amsterdam te houden terwijl Sparta vijf keer wist winnen. Beide ploegen troffen elkaar eerder dit seizoen op het Kasteel en daar wist Ajax met 2-4 te winnen. Ajax – Sparta eindigde in de historie twee keer in 9-0, in 2001 en in 1985 toen Marco van Basten zes keer wist te scoren.

Lindhout fluit wedstrijd
Allard Lindhout zal zondagmiddag vanaf 14:30 uur op zijn fluit blazen. De scheidsrechter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters De Nas en Brondijk en Teuben is aangesteld als vierde official. Blom zal vanuit Zeist de rol van VAR op zich nemen.

Vermoedelijke opstelling
Trainer Erik ten Hag kan nog steeds niet beschikken over David Neres en Zakaria Labyad maar ondertussen is Ryan Babel teruggekeerd op het oude nest. Het AD verwacht een basisplaats voor Babel en ook Ryan Gravenbergh staat volgens het dagblad in de basis

Andre Onana, Joel Veltman, Noussair Mazraoui, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Ryan Gravenberch, Dusan Tadic, Quincy Promes, Ryan Babel

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts