Ten Hag naar Zwitserse Nyon voor toptrainersoverleg UEFA Elite Clubcoaches

Erik ten Hag reist deze maandagochtend af naar het Zwitserse Nyon om deel te nemen aan het UEFA Elite Clubcoaches Forum, zo meldt De Volkskrant. Ten Hag zal in Nyon praten met andere toptrainers zoals Jürgen Klopp, Zinédine Zidane, Carlo Ancelotti en Maurizio Sarri. ‘We zullen praten over tal van technische onderwerpen Het zal ook gaan over de transferperiode en de VAR. Ik zal een aantal ervaringen inbrengen’, aldus Ten Hag.

Waarschijnlijk doelt Ten Hag op situaties tijdens beide duels tegen Chelsea onlangs. In Amsterdam greep de VAR onterecht in bij een doelpunt van Promes omdat het de verkeerde beelden gebruikte en in Londen kregen Daley Blind en Joël Veltman in één moment beiden hun tweede gele kaart en bovendien kreeg Chelsea ook nog een strafschop.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Stoer hoor Haggie om dit in het hol van de leeuw op ter tafel te brengen en wie weet krijg je gelijk alleen wordt er heren reedee gedaan.

Comments are closed.