There are no ads, please add some


Scheidsrechter Lahoz gesteund door VAR tijdens HAPOEL – Ajax

De Spaanse scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz zal vanavond ondersteund worden door de VAR. Tijdens de dubbele ontmoeting tegen PAOK was dit nog niet het geval maar aangezien de belangen nu wel erg groot worden heeft de UEFA besloten de VAR in deze fase al in te zetten.

‘De play-off-wedstrijden zijn ongelooflijk belangrijk, waarin het om ongelooflijk veel geld gaat. En de VAR’s zijn beschikbaar, omdat we er heel veel hebben opgeleid. Dus is het een logische keuze. Ik was vorige week bij een wedstrijd in Athene in de Europa League en daar werd een treffer wegens buitenspel afgekeurd, wat helemaal geen buitenspel was. Als dat in de play-offs van de Champions League zou gebeuren, is dat te gek voor woorden’, aldus Jaap Uilenberg, lid van de scheidsrechterscommissie van de UEFA.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

7 reacties

 1. ems

  Denk het ook, wel zou het mooi zijn als de aanvoerders 3 kansen hadden om VAR aan te vragen. Een extra spelelement breng je er dan in.

  1. FrankiC

   Slecht idee. Beter neutraal en objectief alle situaties bekijken. Het gaat er juist om dat het eerlijker wordt en dat vergooi je dan. Wat als je je 3 kansen hebt opgebruikt of als je ze nog alle 3 hebt in de laatste 5 minuten. De meest onzinnige situaties zouden dan opnieuw worden bekeken….

 2. a.p.

  laat de VAR er maar bij blijven, objectieve beslissingen zijn beter dan van alleen de scheidsrecher

Reageren is niet mogelijk.