Transfer afgerond: Álvarez officieel Ajacied

Edson Álvarez is officieel Ajacied. De Mexicaanse verdediger, die ook als rechtsback en als controlerende middenvelder kan spelen, heeft vanochtend zijn transfer afgerond. Bij Ajax gaat Álvarez spelen met rugnummer 4; het ‘oude nummer’ van Matthijs de Ligt. Álvarez tekent bij Ajax een contract voor vijf seizoenen. Ajax meldt via de officiële website dat de club vijftien miljoen euro heeft betaald voor de verdediger, die overkomt van het Mexicaanse Club América.

Zondagavond al kwam Álvarez aan in Nederland. Op luchthaven Schiphol stonden pers en publiek in de aankomsthal om een glimp op te vangen van Ajax’ nieuwste aanwinst. Nadat hij zondag al enkele medische tests onderging, heeft hij de medische keuring maandag volledig afgerond en dus nu getekend.

Related posts

13 Comments

   1. dickst14

    Barcelona mooier dan Ajax????
    Ze hebben het Ajax dna ja, en niet andersom.

 1. Finidi

  En we geven hem allemaal eerst het voordeel vd twijfel graag voordat ie tot zen enkels afgezaagd wordt svp!

 2. Ajax 1

  Welkom aan alvarez. Heb wel het idee dat ie een beetje onder de indruk is als ik de filmpjes zie. Maar zal wel overgaan zodra hij met andere spelers optrekt….

Comments are closed.