‘Neres dichterbij contractverlenging bij Ajax maar ook op lijst Liverpool’

David Neres is volgens het Braziliaanse UOL Esporte dichterbij een contractverlenging gekomen. De Braziliaan heeft een voorstel in beraad, waarbij hij vier tot vijf seizoenen langer onder contract bij Ajax zou staan. Daartegenover zou een forse salarisverhoging staan. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf eerder al aan dat Ajax komende week in gesprek gaat met het management van Neres.

Neres heeft nog enkele andere opties open. Zo zou hij gezien worden als alternatief voor Philippe Coutinho bij Liverpool. De geruchten gaan dat de Engelse topclub Coutinho terug wil halen naar Engeland, maar het hoge prijskaartje schrikt de Champions League winnaar vooralsnog af. Om die reden kijkt men verder en volgens Duitse media zou Neres gelden als alternatief. Eerder gaf directeur voetbalzaken Marc Overmars al aan dat er een club een bod had uitgebracht op de Braziliaan van Ajax. Om welke club dat gaat, is vooralsnog onbekend. Volgens geruchten zou het gaan om Atletico Madrid.

Related posts

11 Comments

  1. Bigboss

    Ook lekker Blijven weten dat je soeelt en je heb het hier na je zin. In Mokkum

  2. Simon1995

    Neres heeft al lang gezegd nog zeker een jaar bij Ajax te blijven. Na nu een verdiende salaris verhoging zal hij er zeker hetzelfde over denken. Top nieuws !

Comments are closed.