There are no ads, please add some


Atletico Madrid doet bod op Neres. Volgende week gesprek over toekomst

Ajax heeft een bod ontvangen op David Neres. Volgens Voetbal international zou het gaan om Atlético Madrid. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil dat niet bevestigen maar gaat volgende week met de Braziliaan in gesprek over zijn toekomst. “Voor David is één club concreet met een bod”, aldus Overmars maandag tegenover Voetbal International. “Daar gaan we volgende week met zijn begeleiding over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn. Afgelopen winter kon hij weg naar China, maar hebben we hem niet laten gaan”, aldus Overmars. “Kijk eens hoe dat voor Ajax, maar ook voor hem heeft uitgepakt. Hij is nu international van Brazilië.”

Neres won eerder deze maand met Brazilië in eigen land de Copa América. De Ajacied raakte gaandeweg het toernooi wel zijn basisplaats kwijt. Bij Ajax, dat vorige maand met de komst van Quincy Promes al inspeelde op een mogelijk vertrek van Neres, heeft hij nog een contract tot medio 2022. Overmars laat verder weten dat het rond Hakim Ziyech opvallend rustig is.

Gerelateerde posts

33 reacties

 1. Amoebe

  Ik denk dat ajax nu de deur in het slot moet gooien.

  Alleen Hakim is nog een optie om te vertrekken (gemaakte afspraken).

  Munten hebben we zat nu…nu weer punten want die staan weer op nul.

  1. ajaxhoger

   DAt moeten ze zeker doen ,ze doen dat niet ,ik zou zeggen dat je de selectie klaar moet hebben ,maar niets is minder waar schijnbaar .
   Ik zie nog graag die mexicaan komen ,het duurt allemaal veelste lang ,ook voor ziyech een vervanger graag omdat hij ook wel zal vertrekken ,gewoon vragen aan ze , anders de deur op slot .

  2. FrankiC

   Ik was in de veronderstelling dat we dat vorige week al afgekaart hadden, bij de berichten van zijn contractsverlening.

   1. Ajax 1

    Dat dacht ik ook frankic. Wat is dit nu? Geen enkele club nog het idee geven dat er iemand weg mag. Behalve veltman en evt ziyech omdat daar een afspraak mee was.

     1. HURBIE

      Schiet mij maar LEK eerst lees je dat hij blijft rn nu dat hij misschien weer wordt verkocht ?

  3. JohnDoe77

   Was dit niet al eens besproken dat Neres nog een seizoen zou blijven tegen een verbeterd contract of droomde ik dit?

 2. Simon1995

  Ik ga me beetje zorgen maken. Blijkbaar is er met Ajax te praten over kopen van Neres ondanks contractverlenging poging. Ik ga er maar positief in staan en hopelijk bespreekt Overmars alle opties met Neres dus ook echt blijven!

  Wat me wel irriteert, en dat staat er nu niet bij, is dat Overmars beetje loopt te leuren met Ziyech. Hij zegt in VI dat als hij het voor het zeggen heeft dan Õzil verloopt en Hakim voor de helft daarvan zou kopen…een regelrecht advies aan Arsenal!!

  Waardeloze actie van onze technisch directeur! Het blijft wel opzienbarend zo rustig om Hakim heen. Dat dan weer wel !

  1. Moosie

   Ja hoor Litmanen dat bedoel ik dus.
   Hoeveel accounts denk je dat we kunnen achterhalen?
   Ik denk een heleboel.
   PG had dus de juiste informatie.
   Iets met bietenbrug Gompy.

   1. Simon1995

    Hou nou eens op man. Hoe kom je er nu steeds bij dat ik die Litmanen ben? Ene PG heeft je dat verteld? Kan die wie het ook is onmiddellijk openheid van zaken geven dan? en zo ja hoop ik dat je hem niet voor deze info betaald hebt. Ik ben die gozer ECHT NIET.

    Het wordt wel vervelend want er nemen aantal het ook klakkeloos over. Ik baal hier van, ik kom alleen om over mijn club te discussieren.

    Ik ben hier blijkbaar slachtoffer van enorm prutswerk…..en WTF is gompy bietenbrug ? .

    Ik weet niet wat die gast Litmanen jullie allemaal aangedaan heeft maar mensen opsporen is tot daaraan toe. Mensen lastig vallen die er niks mee te maken hebben is echt van de zotte. Om je kapot voor te schamen !

    1. Moosie

     Als je in een Topic je halve verhaal over Ziyech typt en hier een dag nadat Nietmaantje ineens verdwijnt begint met precies de zelfde onzin verhalen over Ziyech dan is het vrij normaal dat wij allemaal denken dat jij een Eugje aan het doen bent.
     Het zal me verder ook een worst zijn IP adressen staan op de server dus er komt een dag dan komen alle bedreigingen en valse beschuldigingen bij je terug.
     Er bestaat ondertussen een wachtlijst van mensen die graag de persoon Nietmanen even goed in de ogen willen kijken.
     Het interesseert mij ook voor de rest geen ene klote wat anderen daarvan denken.
     Ik laat mij niet bedreigen door anonieme klootzakjes op internet.

     1. Emous1978

      Hij is het gewoon hoor! Hij gaat nog net niet online om als litmsnen zijnde te zeggen dat hij het echt niet is maar dat kan maar zo nog gebeuren! Je weet het maar nooit met gekken

     2. Simon1995

      Nogmaals die PG heeft prutswerk afgeleverd. Misschien kan hij hier eens uitleggen vanwaar die conclusies. Maar goed ik dacht ik kom op een gave F-side site lekker over Ajax daicussieren en mopperen. Maar ik heb mu het idee dat ik op een tienertour terecht ben gekomen. Gegroet en succes met wat jullie ook willen bereiken. Voorlopig zitten “jullie allemaal” er zo ongelofelijk naast.
      Mijn god “allemaal” nou die Litmanen heeft het duidelijk te bont gemaakt.
      Ik zou zeggen laat die PG maar eens verantwoording afleggen.

      Ik ben wel benieuwd naar onzin verhalen over Ziyech. Ik schrojf hier boven negatief over Overmars, niet over Hakim. Die moet gewoon blijven en Ajax naar tweede kampioenschap op rij voetballen. En dat het rustig omtrent Ziyech is is een uitspraak van Overmars. Maar goed het is duidelijk. Tienertour. Veel plezier ermee .

     3. Prinsengracht

      Ik heb nooit gezegd dat jij mij PG mag noemen, kasplant. Verder hoef ik jou helemaal niks uit te leggen. Krijg maar lekker de typhus.

 3. Vak 120

  Ik zou ziyech de tijd geven tot JC schaal.daarna niks meer verkopen en je elftal neerzetten! Maar ik heb goede hoop dat hij blijft!

 4. Iamsterdam2015

  Ik denk dat het top zou zijn als hij blijft maar als wij eerlijk zijn en nuchter weten we dat dit een kwestie van tijd is. Eerst de komende tijd even over en weer kibbelen over de prijs en op 31 augustus gaat hij alsnog. Tja, its the price you pay when you have a succesfull team….

 5. TweakJ

  Neres zijn creativiteit is priceless! Ik zou hem niet graag zien vertrekken. @Marc; hou pootje stijf met een hele hoge prijs want die paar geweldige goals vorig seizoen CL brachten ons bijna in Madrid

 6. Simon1995

  Dus jij bent die typhuslijer die mij een valse identiteit geeft? Gewoon kappen met die shit. Weet in ieder geval dat ik zeker geen prutswerk aflever idioot.

   1. Simon1995

    Alles bij elkaar snap ik wel dat gestopt wordt met deze app. Het waren twee mooie weken. Pffffff

    1. Last nick (a.k.a. Ab)

     Deze app leeft van dit soort discussies. Helaas toch te weinig.

 7. Forever nr14

  Word langzaam schijt ziek van die spaanse miljarden zeg!
  Dat ze ff snel omvallen. Fair play… My ass

  1. AFCA my World

   Maak je niet druk, marc netto zorgt wel dat er goede spelers overblijven ! ⚽️

 8. SonnySilooy

  Dat denk ik ook Hazez, anders moet 1 topspeler op de bank zitten. Stel dat Ten Hag voor Ziyech, Tadic en Promes kiest, dan is Neres weer ontevreden.

  Ten Hag laat Ziyech altijd spelen. Tadic zal wel de aanvoerder worden en dan zal Promes en Neres om het laatste plekje vechten. Het beste is om Neres te verkopen voor heel veel geld. Of als Ziyech toch naar Bayern gaat, dan MOET Neres blijven.
  Er moet 1 sowieso 1 speler vertrekken, want zij nemen geen genoegen om als reserve te fungeren.

  Overigens zijn Neres en Onana mijn favorieten bij Ajax.

Reageren is niet mogelijk.