Ten Hag: ‘Ik begrijp het, maar kan het niet accepteren’

Trainer Erik ten Hag was natuurlijk tevreden met de overwinning van zijn elftal op FC Emmen maar had na afloop wel wat commentaar op het spel van zijn ploeg in de tweede helft. In plaats van de score nog hoger te laten oplopen kregen de Ajacieden twee doelpunten om de oren en dat stemt de oefenmeester ontevreden.

‘We begonnen uitstekend aan de wedstrijd en de 0-1 van Van de Beek kwam op het juiste moment want je wilt scherp spelen tegen een ambitieuze tegenstander. In de tweede helft lopen we uit naar 0-5 en dan moet je ook scherp blijven. Je moet altijd vanuit je positie blijven spelen en de bal laten gaan, dan kan je er nog twee maken en werken aan het doelsaldo wat in de eindfase belangrijk kan zijn. Nu kregen we er twee tegen en dat stemt mij ontevreden vooral de manier waarop enkele spelers uit hun positie liepen. Ik begrijp het allemaal wel en het is ook menselijk maar dit kunnen wij niet accepteren. We staan nu tien doelpunten voor op PSV maar dat hadden er na vanavond meer moeten zijn’.

Bron: Fox Sports

Related posts

22 Comments

  1. Mr Ajax

    Helemaal mee eens Erik, houdt ze scherp, het gaat er deze maand om spannen er moet zilverwerk naar Amsterdam

    1. De Ajacied

      Idd ja
      Als ze zaterdag zo spelen kunnen ze wel eens van de koude kermis terug komen,
      En vaker ook met dit vertoonde spel, ik vond het dramatisch hoor
      ❌❌❌

    2. Bert Betondorp

      Kan Erik ten Hag deze ploeg scherp houden? Ik heb twijfels. De tweede helft in Emmen getuigt daar niet van. Scherphouden doet een goede trainer anders.

  2. Zlatan4ever

    Als Ten Hag het begrijpt moet hij het er niet over hebben. En als Ajax niet 100% gemotiveerd was is en blijft hij eindverantwoordelijke…..

    1. Bakkie

      Hoe kan je elke speler nou 100% gemotiveerd aan de aftrap krijgen als je op woensdagavond op een kunstgrasveldje in Emmen staat…
      Ten Hag is eindverantwoordelijk om ook deze potten te winnen, en dat is gelukt.. DOORRRRR

      1. Fan

        Adriaanse had daar wel trucjes voor hoor. Die had de spelers na een ongemotiveerde wedstrijd snel weer op de rails en daarna keken ze wel uit.
        O.a. door iedereen ruim 20 km van het stadion uit de auto te zetten en te zeggen: lopen en snel. Onderweg een paar controleposten om vals spelen te voorkomen.

  3. Zlatan4ever

    Ik vind het logisch om tegen Emmen met de handrem er op te spelen.Zaterdag moeten ze echt aan de bak

    1. Fan

      Willem II heeft de helft aan doelpunten voor en het dubbele aan doelpunten tegen in vergelijking met Ajax. Ajax moet dus gewoon er overheen kunnen lopen als ze de concetratie (?) kunnen opbrengen. Uitslag van 1-3 zou normaal moeten zijn.

  4. Wenen 1995

    Dat eerste tegendoelpunt…. wat een lachertje! Die zie je zelden op dit niveau… Typisch een gevalletje “wakker blijven”.

    1. Fan

      Onana stond ff naast de paal een broodje kroket te eten. Had hij net van een wisselspeler gekregen.

      1. De Nees

        Onana verstijfde leek het, net die halve tel te laat. Maar bij de pupillen leren ze al om niet in de doelmond terug te spelen maar naast het doel, Figo’tje zat op 5-0 met z’n gedachten al bij de terugreis.

    1. Yindi02

      Nee, jij bent een klasbak!!! Leer eerst eens zelf fatsoenlijk Nederlands voor je over de TRAINERT begint.

      1. Fan

        Dat is vast dialect of bargoens of ……. Je hoorthet wel vaker: hé trainert!

  5. a.p.

    ook ik vind Ten Hag dat hij gelijk heeft dat 1e tegendoelpunt had natuurlijk nooit mogen vallen

Comments are closed.