Overmars wijst gerucht over interesse in Pavon naar rijk der fabelen

Vandaag verschenen er in diverse media berichten dat Ajax interesse zou hebben in de Argentijnse 23-jarige international; buitenspeler Cristian Pavon. Volgens Marc Overmars is dat een onzin verhaal, zo verteld hij voor de camera van FoxSports. “Iedereen kent Pavon. een goede speler maar het is wel apart als je als aanvaller van 23 jaar nog steeds bij een club speelt. Pavon is wel een goede aanvaller maar wij gaan echt niks halen nu”, aldus Overmars.

Related posts

14 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  23 jaar en speelt nog bij Boca.. wil Marc daarmee zeggen dat hij niet goed genoeg is? Hoe oud is Magallan en bij welke club speelde hij?

  1. Wenen 1995

   Goed punt, maar laten we ons maar focussen op onze jeugd, daar staan we bekend om. Hopelijk stromen Brobbey en Geavenberg volgend seizoen door naar Ajax 1 en hebben we weer 2 eigen spelers waarvan we kunnen genieten.

   1. De Nees

    Nog te jong, jonge. Niet iedereen die veelbelovend is meteen naar eerste halen, is er haast ofzo?

  2. JohnDoe77

   Dat hij 23 is en nog steeds bij een club speelt is toch logisch? Wat moet hij dan als voetballer?

 2. Forever nr14

  En dan na 43 duels en niks gewonnen te hebben weer verkopen? Pffff wat is het toch moeilijk om ajacied te zijn en te blijven zeg, weer geen prijs en weer opnieuw beginnen. Waarom gebeurt dit niet bij die lampen?? Tja omdat ze een.beter beleid hantere

   1. Charka53

    Nou daar moet je niet zeker van zijn hoor het is elke wedstrijd maar weer afwachten of de mannen er wel zin in hebben.

    1. Ajax 1

     Dat valt wel mee…..drie mindere wedstrijden gespeeld dit seizoen en de rest prima…..

 3. De Nees

  Verstandig van Overmars…niet aan de grote klok hangen mocht je wel interesse hebben. Met dat mexicaantje liep het ook mis, veel clubs hebben een hyena-beleid en wachten af waar andere clubs op azen om dan achterbaks toe te slaan.

  1. dickst14

   Verstandig van Overmars??, Zou hij het na Richarlison en Lainez nu ineens wel begrijpen? Ik denk het niet.

   1. De Nees

    Dan blijft het alsnog verstandig. En je kan niet alles winnen waar je op wed, tuurlijk maakt hij wel ’s fouten maar er bestaan vast geen TD’s die dat niet doen.

    1. -buitenkantje rechts-

     Wel 2 jaar werk in de prullenbak.. en ik heb niks gehoord van een plan B.. Neem aan dat je een alternatief hebt en met meerdere spelers bezig bent..

Comments are closed.