There are no ads, please add some


Ajax in besloten oefenduel langs PEC Zwolle: 4-1

Ajax heeft een besloten oefenduel tegen PEC Zwolle met 4-1 gewonnen. Op sportpark de Toekomst trad de ploeg van trainer Ten Hag aan zonder de internationals en bestond de reservebank vrijwel alleen uit spelers van Jong Ajax en Ajax O19.

In de tweede minuut wist Hiwat de 0-1 te scoren maar het was Vaclav Cerny die daar al snel verandering in bracht. Klaas-Jan Huntelaar scoorde de 2-1 en dat was ook de ruststand. Met het inbrengen van Danilo Pereira en Leo Thethani in de rust werd de gemiddelde leeftijd bij Ajax nóg jonger en het was Thetani die vlak voor tijd de 3-1 scoorde op aangeven van Taylor. Bijleveld droeg uiteindelijk ook een treffer bij aan de score. Op aangeven van Cerny bepaalde hij de eindstand op 4-1.

Opstelling Ajax: Lamprou; Dest (90′ Orejuela), Solomons, Kemper, Bakker; Ter Heide (79′ Taylor), Bijleveld, Labyad; Neres (46′ Thethani), Huntelaar (46′ Pereira), Cerny.

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

30 reacties

 1. nash1900

  Erg jammer dat het niet is gelukt met Orejuela. Ik zag hem voor het eerst tegen jong psv uit, en toen was hij echt heel sterk. snelheid ,kracht en een goede trap. daarna is het helemaal mis gegaan. totaal geen vertrouwen denk meer. doodzonde.

 2. JohnDoe77

  Was dit oefenen of bezigheidstherapie? 17 wedstrijden al dit seizoen, lijkt mij oefenen wat minder nuttig.

 3. AjaxKat

  Aan de opstelling te zien was dit eigenlijk een veredeld jeugdteam. Die kunnen best even minuten maken onder Hag. En Neres en KJH hebben laatste duels ook niet alles (helemaal) gespeeld. Die moeten ook fit blijven.

 4. AB

  Off: Carel/Eug is weer vertrokken geloof ik. Op naar de nieuwe nick met ontkenning (ja, dat heb ik ook een keertje geflikt als geintje).

 5. Koning Haarms Wolfs

  Laat Eug toch. Denk dat hij zich schaamt tot en met. Ik zou er geen probleem mee hebben wanneer hij terug komt. Zo’n geintje moet hij alleen niet nog een keertje doen. Zoiets doe je gewoon niet.

 6. dickst14

  Is Eug niet dood dan?
  Je wilt toch niet zeggen dat al mijn tranen voor niets geweest zijn?

 7. AB

  Ik zit nog steeds in de rouw periode. @KWH: voor mij staat vast dat Eug minimaal onder een nick is terug geweest. Speciale stijlen en woordgebruik verraden je gewoon simpelweg.

 8. Prinsengracht

  Dat was toen wel zijn allerbeste wedstrijd hoor. Ik heb er veel meer gezien. Helaas komt er niet uit wat er volgens mij wel in zit.

 9. AB

  Ze hadden hem een tijdje op het middenveld moeten zetten. Daarna terug naar rechtsback. Had hij overal veel meer van gesnapt en uitgevoerd.

 10. AB

  Ff beter opletten en lezen zou ik zeggen. Ik vond het niet zo moeilijk. Zijn ook korte bezoekjes geweest. Ik zit er zelden tot nooit naast. Is een feitje 😉. Zijn simpele psychologische toepassingen voor. Net zoiets als op de ogen letten waaruit blijkt of het de waarheid is of verzonnen. De houding is ook zoiets, zelfs de manier van handen schudden. Ik lig altijd in een deuk als ik Trump zie. Die liegt wat af maar hij maakt het ook wel erg makkelijk.

 11. Koning Haarms Wolfs

  Nee, niet gekeken, Indo. Wist niet eens dat er gespeeld werd, eerlijk gezegd.

 12. De Nees

  Trumpie! 😂. Ik schiet standaard in de lach als ik die kop zie, wat een circusaap. 😂

 13. Koning Haarms Wolfs

  Ik vrees dat jij je rot schrikt, Yindi…..ik verwacht borsthaar bij sommigen. Niet de mooiste vrouwen, die voetbalvrouwen en dan druk ik me zacht uit.

Reageren is niet mogelijk.