Gametalk PSV – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondag de eerste topper van dit seizoen tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. PSV – Ajax begint zondag om 16:45 uur.
 

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

95 Comments

    1. Iamsterdam2015

      Nee wordt zeker geen walkover. PSV heeft gewoon een goed team en de mensen die lachen omdat ze vd week 4-0 pak kregen snapper er niks van. Het wordt zwaar. Ik denk persoonlijk een 1-1.

    2. JohnDoe77

      Twee ploegen die aanvallend willen spelen, beide goed begonnen aan de competitie. Deze wedstrijd gaat bepalen of je dat goede gevoel vast kunt houden of toch een gevoelig tikje krijgt! Ben heel benieuwd!

    3. Bakkie

      Vorig jaar werd psv met twee vingers in de neus kampioen, dus geen walkover? Ik denk eerder dat we underdog zijn

  1. AJAXForever61

    Ik ga ook voor 0-2 , maar ben er niet zo bang voor. Psv is nog niet echt getest dit jaar, makkie in competetitie en slechts 1 Europese wedstrijd( resultaat bekend) AJAX Heeft al veel meer wedstrijden onder druk moeten presteren en kan ook vrijer voetballen. Ook De Ligt en KJ kunnen we voetballend opvangen, go for it Boys???

        1. AjaxKat

          Psv nog niet getest? Ze hebben 4-0 klop gehad van Barca afgelopen week. En ook psv heeft een voorronde gehad voor de CL. Die zijn gebrand op eerherstel.
          Ik denk dat Ajax wint met 1-2. De verdediging (mét De Ligt) schat ik hoger in en de aanval van Ajax en psv schat ik even hoog in.

    1. vak411

      Peter Kopsterk.. zelf likes plaatsen om toch een beetje zelfvertrouwen te krijgen? zielig zeg…

    2. JohnDoe77

      Hahahaha, die Peter Kliksterk; vorige keer voor een hersenloze opmerking van één regel 63 likes! Wat een sneu sulletje ben je dan! Denk dat iedereen op het forum het daar wel mee eens is, dus kunnen we zien hoeveel likes dat oplevert van ECHTE leden. Volgens mij hebben we er niet eens 63. Sneue Harry!

  2. Vak 120

    Zal lastige pot worden,hoop wel dat de ligt fit is! Als we deze vorm doorzetten moet het goed komen!!

        1. Moosie

          Ja als kbouter leef je natuurlijk dichter bij de grond dus dan weet je dat soort dingen natuurlijk wel.?

  3. Charka53

    Dit gaat geen makkie worden ook spelen we erg goed , je weet het maar nooit met die gluiperds van pisvee maar als we ons spel kunnen spelen gaan we met drie punten naar huis.

  4. Zlatan4ever

    Als Ajax de mentaliteit kan op brengen om de wedstrijd in te gaan net zo als ze in Europa spelen komt het goed 0-3 !

  5. Finidi

    Hoop zo dat ze winnen,alleen al om die kop van van Bommel en hoop dan dat de boel daar zo in mekaar klapt dat van mij zelfs feijenoord aan het eind 2e mag worden bwaah wat een hekel heb ik toch aan die pâters! Zo frustratie is er uit??

  6. Bert Betondorp

    Als ik al jullie reacties zo lees dn denk ik waar is jullie lef en verstand.
    PSV heeft alles in de competie gewonnen, da’s waar, maar kijk is welke tegenstanders het waren. Toen de wedstrijd van de waarheid kwam tegen Barca ging het meteen mis. Waarom beste vrienden zo bang voor die club uit Eindhoven? O ja goede spelers, maar is het eem team, vechten voor iedere meter? Welnee, Ajax moet heel gewoon van hun egen kracht uitgaan en geloof me dan komen de drie punten naar Mokum en staat Ajax gewoon bovenaan.
    Dus geen gezeik meer en positief naar de winst!

    1. Daisy

      Zo is dat Bert. Grote bekken over de app maar voor de Pisvlekken zijn ze bang de mietjes. Dit zijn nu de echte kerels die er verstand van hebben en iedereen afbekken. haha zo zie je maar. Ajax succes 0-4 ja ik heb wel het vertrouwen in mijn club

      1. Zlatan4ever

        Daisy,
        Wij zijn mietjes ?
        Dan stel ik voor dat jij je zelf even “ bekend maakt “. Dan gaan wij zien hoeveel mietjes op dit forum aanwezig zijn……….
        Daarnaast kan ik je nu al zeggen dat er maar 1 mietje is…namelijk Peter “ik ben een like-mietje” Kopsterk. Maar “wij” horen graag van je ??‍♀️?

    2. JohnDoe77

      Bert; vind je het heel gek dat het mis gaat tegen Barcelona?! Zondag kun je pas zeggen wie de sterkste is, met een thuisvoordeel voor de lampies!

  7. Ajax 1

    Ajax en PSV hebben beiden een sterke ploeg dit jaar. Vol voor de overwinning spelen, maar een gelijkspel zou niet erg zijn in deze fase vd competitie. Verlies sta je 5 punten achter, en dat is meteen te veel…..maar ik heb een waanzinnig goed gevoel over ajax dit seizoen, dus ik zeg 1-3

  8. Gido

    Matige ploeg PSV. Hebben wel alles gewonnen maar zagen er heel matig uit tegen PEC en Bate (uit). Van de 11 zou ik alleen Bergwijn en Lozano bij Ajax willen hebben. Moet wel iets geks gebeuren wil Ajax deze opgeklopte topper niet winnen.

    1. Moosie

      Ja ze zijn beide opgenomen met klachten worden vandaag nog vandaag geopereerd dus morgen spelen ze allebei

    2. Ajax1958

      Hele dag aan het werk geweest? Wat doe je dan? Om 11:03 zat je hier op de app. Beetje raar Eug.

  9. Olavieko

    Hopelijk zijn ze in eindhoven nog geschrokken van de nederlaag tegen de spanjaarden dat ajax de kans kan pakken.. een 1-2 voor de amsterdammers zie ik wel zitten. Ik kijk uit naar een mooie pot ?

  10. JohnDoe77

    Het is sowieso een spannende wedstrijd tussen DE twee kandidaten voor de titel, zin in! Hopelijk kan Ajax het goede gevoel vasthouden.

    1. Yindi02

      Het wordt een waterballet. Kan dus alle kanten op maar lijkt ongunstig voor Ajax dat meer “over de grond” speelt, in tegenstelling tot Pisvee dat vaker de lange bal hanteert. We gaan het zien.

  11. Iamsterdam2015

    Technish is ajax beter dan psv, mentale weerbaarheid en fysiek is psv beter. Denk een 1-1…… als het al door gaat, man man man wat een weer!!!

  12. Iamsterdam2015

    Kut, definitief geen De Ligt!!! De Jong achter ipv middenveld en geen vd Beek……… de jong is niet de man die de jong van psv moet dekken….. die is kopsterk veel beter. Echt een probleem nu achterin.

  13. TweakJ

    Niemand behalve Frenkie speelt op nivo ! Wat een collectief gefaal maar Trainer maakt keuze de krachten niet te benutten en collectief te laten falen….

  14. Bert Betondorp

    Met een trainer-coach als Ten Hag krijgen we meer van dit soort wedstrijden met dezelfde afgang. Waarom? Door de verkeerde keuzes van ten Hag staat er een Ajax dat niet funktioneert. Dit eenmaal maar nooit meer.

Comments are closed.