There are no ads, please add some


Kluivert trots: ‘Iets wat mijn vader niet heeft bereikt, heb ik wel gedaan’

Net als tegen NAC Breda startte Justin Kluivert zondag tegen Roda JC als linksbuiten. De talentvolle aanvaller had met drie doelpunten een groot aandeel in de 5-1 overwinning. Vlak voor tijd kreeg de man van de wedstrijd een publiekswissel. Kluivert hoopt dat hij ook de rest van het seizoen de voorkeur krijgt op de linksbuitenpositie van trainer Marcel Keizer.

“Een leuke dag voor ons, voor mij ook. De eerste hattrick in mijn carrière. Ik denk dat de knoop nu wel is doorgehakt”, aldus Kluivert. “Bij mij of bij de trainer? Ik hoop op allebei. Ik heb niet altijd alles gespeeld. Daar geef ik de trainer niet de schuld van, maar mezelf. Mijn rendement was niet altijd even hoog. Ik heb vandaag bewezen dat ik het wel kan. Ik ben over vandaag heel tevreden.”

Foto: fanpagejustinkluivert


Gerelateerde posts

24 reacties

  1. a.p.

   Justin ga zo door vandaag was het prima en het komt wel goed, maaaaarrrrr hou je hoofd er bij.!

   1. HURBIE

    ÉÉN zwaluw maakt nog geen mooie zomer JUSTIN

    Meer wedstrijden met het spel wat je nu heb laten zien ,is pas goed

 1. Litmanen

  Hij zal vast nu in de basis staan, ik gun het hem van harte.
  Maar, hij heeft nog geen twee wedstrijden hetzelfde niveau gehaald.
  Ik hoop dat dit hem er doorheen heeft geholpen want talent heeft hij genoeg.

  1. HURBIE

   Hoop dat je trainer je ook goed vond spelen zodat je volgenden keer je kunsten weer kan vertonen
   Maar dat weet je nooit met jullie trainer

  2. dickst14

   Younes haalt wel elke wedstrijd hetzelfde nivo. Dat spreekt jou waarschijnlijk aan he. Wat voor nivo zullen we het maar niet over hebben.

    1. Litmanen

     Nickst, hou je nou wel vast aan de goede nicknames. Niet elke dag een andere ok?

     je moet je wel aan de nicknames houden Nickst. Niet elke dag een andere.

     Ik geef Kluivert alle credits voor gisteren, maar ja, het was zijn eerste goede wedstrijd dit seizoen. Younes is op het gebied van rendement dit seizoen gewoon niet goed, maar ja, hij voetbalt wel in zijn taak. Wat dat betekent is voor jou te ingewikkeld, dat snap ik. Maar gelukkig hebben Low, de Boer en Bosz er wel verstand van.

     En verder hoop ik dat als Justin speelt hij er elke week drie inschopt, dan hoeft hij van mij niet in zijn zone te spelen of mee te verdedigen. Maar dan wel elke week scoren ok?

 2. Indojood

  Als ie hetzelfde krediet zou krijgen als anderen, dan speelt ie dit seizoen en volgend seizoen in de basis.

   1. Litmanen

    Basisspeler, dit is zijn eerste goede wedstrijd, het is bijna december! Als we net zo lang op zijn tweede goede wedstrijd moeten wachten dan zitten we in maart…..
    Krediet verdien je niet in 1 wedstrijd.

 3. Roberto

  Een speler met heel veel potentie! Goed gespeeld Justin, die Younes begint hem te knijpen.

 4. JohnDoe77

  Leuk voor Justin, onbegrijpelijk wat er gebeurde met Hakim! Hij had gelijk in zijn interview; supporters die eigen spelers uitfluiten zijn geen supporters. Blijf dan lekker thuis!! De Kakkies maar lachen morgen op werk of wij weer een eigen speler hebben afgemaakt, belachelijk!

  1. HURBIE

   Het is toch ook te triest voor woorden JD dat je door je eigen supporters word uitgefloten

   1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Ik zag het meer als dat het team werd uitgefloten. Zelfs Onanaa kreeg een fluitconcert toen hij bij 0-1 belachelijk treuzelde bij een uittrap. Het was de eerste helft ook gewoon verschrikkelijk slecht, vergeet dat niet. Voor dat spel kom je niet naar hetvstadion, dan voel je je aardig in de maling genomen door je team.

  2. Vak 120

   Ja john we weten het nu wel hoor!! Dit stuk gaat over justin…ga lekker bij een ander bericht zeuren!!

 5. LeroyT

  Hopen dat die met ajax de champions leaugue wint net als zijn vader. Zo’n hatrick boeit me eigenlijk niet zo veel. Als is het voor die jongen natuurlijk prachtig.

 6. stylo1984

  Kluivert speelt als hij speelt vaak op rechts, na gisteren en wat hij eerder zelf aan gaf en eerder ook hebben kunnen zien hoort ie gewoon op links. Als je niet elke wedstrijd speelt op je vertrouwde positie en met zo’n gare rollen wisseling van keizer, vind ik dat we wel wat positiever over deze net pas 18 jarige mogen wezen

Reageren is niet mogelijk.