ADO hoopte op huren maar Ajax wil Becker alleen verkopen

1224sheraldo_becker

ADO Den Haag moet dieper dan verwacht in de buidel tasten voor Sheraldo Becker. Ajax wil de 21-jarige vleugelaanvaller, die vorig seizoen werd verhuurd aan PEC Zwolle, alleen verkopen en dus moet ADO Den Haag hopen dat clubeigenaar Hui Wang bereid is om in de speler te investeren. Er is nog een mogelijkheid waarbij de transfersom redelijk uit kan vallen namelijk als Ajax een deel van de transferrechten behouden. Een dergelijke afspraak werd in het verleden ook gemaakt met Willem II bij de transfer van Mitchell Dijks.

Tom Beugelsdijk vertelt tegenover De Telegraaf dat hij Becker graag ziet komen: “De trainer (Željko Petrović, red.) heeft gezegd dat ze met Becker bezig zijn, héérlijk als hij er ook nog bij komt”.

Zie ook eerdere berichten:
06-08-2016: 
Becker staat voor overgang naar ADO
31-07-2016: 
‘ADO wil Becker overnemen van Ajax’

Related posts

23 Comments

    1. marcussboss

      Jaa, alleen zo hanger dat dat investeren uitblijft?laat ze dost nou maar gewoon halen!

    1. De seijs

      Die jongen gaat het niet redden op het hoogste niveau. Ik zou zeggen verkopen met een Doorverkoop percentage.

  1. MokumAFCA

    Gewoon verkopen, huren is klaar en er is genoeg gekeken naar hoe heeft uitgepakt bij zwolle en dat is niet heel speciaal.

  2. Ajax_the_best

    Ja, gewoon verkopen…..en investeren natuurlijk, maar blijft akelig stil op dit moment.

    1. BobbyHaarms

      Ben bang dat het ook gewoon stil blijft. Het is elk jaar weer hetzelfde verhaaltje: “We gaan het met deze groep doen” . Ajax doet gewoon geen grote uitgaven en/of desbetreffende spelers lachen om de eredivisie en om het salaris. Is echt een fooitje voor ze.

Comments are closed.