Deze maandag start voorbereiding Jong Ajax

0606marcel_keizer

Een week voor de start van de voorbereiding van de A-selectie begint Jong Ajax deze maandag al aan de voorbereiding. De beloften melden zich dan voor het eerst weer op De Toekomst. Het beloftenelftal kent dit seizoen een nieuwe technische staf na het vertrek van Jaap Stam, Andries Ulderink en Said Bakkati. Marcel Keizer (foto) zal komend seizoen de scepter zwaaien over het tweede elftal.

Stam liep er steeds meer tegenaan dat hij door de continue wisselingen moeilijk aan een elftal kon bouwen. Keizer geeft tegenover RTV Noord Holland aan dat hij dat niet vreest. “Je moet flexibel zijn bij Jong Ajax. Je weet dat je steeds andere spelers krijgt, maar of je er nou tien op de training hebt of achttien, de nadruk ligt bij mij op het beter maken van spelers.”

Bron: RTVNH.nl

Related posts

11 Comments

  1. Indojood

    Keizer snapt tenminste waarvoor Jong Ajax bedoeld is, spelers beter maken. Die oorwurm Stam met zijn bouwen aan een elftal. Wat ben ik blij dat ie is opgerot. Veel succes, Keizer en zorg ervoor dat Bosz spelers moeiteloss kan inpassen en/of overhevelen naar het eerste.

  2. Brokamp

    Als Kampenaar moet ik jullie nog gelijk geven ook. Volgens mij krijgt Stam het erg moeilijk daar in Engeland. Communicatie is niet zijn sterkste punt. Al wens ik hem net als voor iedereen het allerbeste toe.

  3. afcadeluxe

    hoop op een goede samenwerking tussen keizer en bosz zodat ze samen een goede doorstroom van talenten naar het eerste klaarspelen

  4. AFCA my World

    Het is gewoon duidelijke taal,daar ontbrak het regelmatig aan, blij dat hij het zo ziet !

Comments are closed.