Ajax lijkt af te haken voor Haller

0322haller

Sebastien Haller gaat niet de nieuwe spits worden van Ajax, zo weet Voetbal International te melden. Haller was een van de kandidaten maar hoeft niet meer te rekenen op een transfer naar Ajax. Volgens VI is Ajax afgehaakt en verwacht men dat Haller een overstap maakt naar Engeland of Duitsland. Bij Ajax verwacht men na het EK een transfer van Arek Milik en is de naam van Klaas Jan Huntelaar ook al regelmatig gevallen binnen de muren van de Amsterdam Arena.

Bron: VI

Related posts

50 Comments

      1. rickert

        los of ik Haller goed genoeg vind.. vind ik deze ontwikkeling eng. Als spitsen van AZ en Utrecht, die het 1 seizoen goed doen in de huidige transfermarkt al te duur aan het worden zijn, waar gaan wij dan naartoe met onze club. Dan spelen we straks met afdankertjes van de regionale clubs, omdat we die kunnen betalen plus wat jeugdspelers? Dan is het einde zoek.. We hobbelen erachter aan, maar hebben wel hoop op een wondertransfer, maar die lijkt niet te gaan komen. Hopen dat Huntelaar nog welwillend is.

        1. Toppertje

          Gaat niet over kunnen betalen maar over willen betalen. Psv heeft minder geld dan Ajax maar heeft inmiddels wel al geïnformeerd naar de prijs van Ziyech.

          1. rickert

            op het moment dat jij als club bepaald, wat het maximum is wat je uit kan geven aan een transfer, met het oog op dat het zich ook nog moeten lonen en je niet dik verlies draait, dan hebben we het wel over kunnen. PSV hoopt het grapje van vorig jaar in de Champions league te herhalen, dan kunnen ze het, zo niet, gaan ze ook de boot in.

  1. SPHAFCA

    Mooi zo, gewoon voor Huntelaar gaan en als hij niet komt er alles aandoen om Milik te houden.

  2. MakeOne

    Had ook niet verwacht dat hij zou komen, d’r is ons namelijk een kanon belooft.

  3. Geroldkohlen

    mooi zie sowieso liever hunter komen! maar het moet nu wel gaan opschieten! lampen zitten al achter ziyech aan, ik zeg rechts inhalen en ziyech voor de lampen afsnoepen en hunter binnen hengelen!

    1. 11Younes11

      Ik weet niet wat Twente voor Ziyech wil hebben, maar heel veel kan het niet zijn gezien hun financiele situatie. Dus Ajax moet dat bedrag sowieso ook neerleggen. En dan maar hopen dat Ziyech gewoon meer met Ajax heeft dan met psv. Hij komt wel uit Dronten, dat ligt redelijk dicht bij Amsterdam 😉

  4. Jeroen68

    Ik zeg Ziyech heel snel halen en de grootste stunt zou zijn Zlatan halen en volgend jaar in de trainingsstaf.

  5. BobbyHaarms

    Goed nieuws dat ie niet komt. Kom op zeg, nagenoeg elke speler die een goed seizoen heeft gedraaid (maar verder nog nooit iets bewezen heeft) en naar Ajax gaat valt in een enorm gat. Gewoon voor Huntelaar gaan en Ziyech, en graag wel SNEL actie nu want we zien het nu al seizoenen lang mis gaan omdat er veel te laat geschakeld wordt en we met de afdankertjes opgescheept zitten.

  6. Iamsterdam2015

    PSV heeft zich gemeld voor Ziyech dus die kunnen we ook afschrijven.

  7. Rinus

    Gelukkig maar, leuke spits voor de subtop maar brengt Ajax niet veel verder

  8. Mauheb

    Ik zou meer de focus leggen op Zyech! Want die lampen hebben alweer eerder interesse als die slaap koppen bij Ajax!!!

  9. Michel6172

    Is maar goed ook, tis toch niets voor Ajax. Laten ze Huntelaar maar naar Ajax halen. Dat zou eens een goede beslissing zijn ipv waar je aan moet werken jochies en wordt het wat zijn ze pleiten naar buitenland. Ze moeten eens bij Ajax na denken.

  10. afcadeluxe

    wordt onderhand tijd dat marc zijn beloofde kanonnen presenteert,hoor en lees alleen wie we niet kunnen (willen)halen/betalen

  11. Bert62

    PSV informeert naar Ziyech. Die zijn tenminste al wel druk bezig. Wij komen zoals altijd weer te laat

  12. Velibor

    Ik krijg er zachtjes aan de balen van om steeds maar te horen waar PSV achteraan zit en zal versterken, heren mooipraters van die mooie directie daarboven stel ons gepeupel eens gerust met een paar wereldaankopen en geef ons brood en spelen!

  13. bloedgroep AFCA

    straks komt de verassing als de nieuwe aanwinst wordt gepresenteerd….alex tweekanon…..belofte wel waargemaakt hahaha

Comments are closed.