Ibrahimovic: ‘Bij Ajax is het allemaal begonnen’

0916ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic behoort tot de smaakmakers van de afgelopen jaren op de Europese velden en de Zweed heeft na vier succesvolle jaren besloten om Paris Saint -Germain te verlaten al weet Zlatan nog niet waar zijn volgende klus is. Gaat de aanvaller mee met trainer Mourinho naar Manchester United, lonkt een Chinees avontuur of behoort een terugkeer naar Ajax ook tot de mogelijkheden?

‘Men moet niet vergeten dat het bij Ajax voor mij allemaal is begonnen, I love Ajax, de kleuren, de speelstijl en natuurlijk Amsterdam. Bij Ajax kreeg ik de entree om mij te bewijzen in de wereld van het voetbal en dat zal ik nooit vergeten. Ik heb daar een geweldige tijd gehad. Na vier jaar PSG is het tijd voor wat anders en of ik ooit terugkeer bij Ajax?, we zullen zien’. Ibrahimovic droeg tussen 2001 en 2004 het shirt van Ajax en kwam tot 74 wedstrijden waarin hij 35 keer scoorde.

Bron: AD

Related posts

49 Comments

    1. G-Force

      Best benieuwd welke eisen Zlatan heeft, maar zou hem graag weer in Amsterdam zien

        1. Reno

          Klopt, maar of het haalbaar is met deze selectie, geen idee…
          Met Zlatan en Huntelaar zeker!

          1. rickert

            Jullie denken toch niet serieus dat Zlatan komt? we hebben een salarisplafond en hij verdient een miljoen per wedstrijd… einde sprookje.

          2. Charka53

            Het zou wel mooi zijn en dan hebben we iemand die de rest wel even scherp zet in het veld als maar wat aan lopen te kloten

          3. -buitenkantje rechts-

            Helemaal eens Rickert.. Kijk naar vd Vaart.. Nigel de Jong.. Suarez.. Sneijder en nu Zlatan.. De jongens gaan geen miljoenen inleveren om bij Ajax te gaan spelen.. Ze kijken met plezier op hun Ajaxtijd terug.. That’s it!
            Alleen bestaat er een kleine kans als ze in de herfst van hun carrière mogen vertrekken bij hun huidige club.. Zie nu Huntelaar bv.. en vd Vaart..

      1. Velibor

        Ja jammer dat hij toen al zo vroeg weg ging,ook weer fijne actie van lowietje maar goed das bijna vorige eeuw!

  1. dickst14

    Je weet het nooit, geld heeft ie zat en hij is er gek genoeg voor om terug te keren. Fantastische voetballer en niet zo kleurloos als de rest

    1. HURBIE

      Die schrikt ze eigen rot van het niveau op dit moment
      Niks voor hem leuke herinnering voor ons

  2. AFC98

    Ja maar bij het 4e elftal van de plaatselijke amateurclub zegt hij ook misschien, met een grote glimlach. Hij vind het gewoon leuk om de pers voor de gek te houden, en te zien wat voor invloed hij heeft. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik zou hem persoonlijk met de trein ophalen vanuit Parijs (of waar hij ook uithangt nu) , maar de kans is natuurlijk ontzettend klein dat hij nu komt…

    1. BobbyHaarms

      Wakker worden met een gigantische natte plek in onze broek. Zou echt fantastisch zijn maar die kans is net zo klein als dat ik miljonair word.

  3. fjonkman

    Ach we mogen nog altijd een beetje dagdromen van een eventuele terugkeer van Zlatan naar ons Ajax…

  4. f-side64

    met ibrahimovic en huntelaar terug worden we onbekommerd kampioen met pusvee op 20 punten minder 2de

  5. Geroldkohlen

    vind het mooi en fantastisch hoe hij over ons aller Ajax praat, zlatan is een echte ajacied, hoe hij praat zo heb ik met uitzondering van heitinga nog niemand van zijn generatie horen praten over ons Ajax! mijn diepste respect van mij mag je komen ,dan kunnen ze de schaal alvast terug brengen naar Amsterdam, en kunnen we de huldiging met dikke stift alvast noteren in onze agenda’s.

  6. Indojood

    Zlatan: “My mother is born in Croatia and my father in Bosnia but I’m born in Sweden, I’m 100% Swedish. I represent Sweden with big honour.”

    Dat vind ik nou mooi…

  7. 11Younes11

    Als ze nou ipv twee middelmatige spelers van 6 miljoen, Zal voor twee jaar vastleggen voor 6 miljoen per jaar! De rest dient zich maar bij het salarisplafond nee te leggen, Zlatan speelt in z’n eentje die hele eredivisie op een hoopje haha
    Nee maar even serieus, die komt niet.

  8. Iamsterdam2015

    Leuk. Maar die zie je alleen op de tribune terug bij Ajax omdat hij dat even met z’n privé jet een wedstrijdje van Ajax komt bezoeken. Nooit dat hij terug komt ( helaas)

  9. woody79

    hij gaat nog ff 2 jaar kesjen. Das zweeds voor ik kom nog niet en waarschijnlijk nooit

  10. hackitjacki

    hij maakt me zenuwachtig van dit soort teksten man!!! Stel je gewoon eens voor dat hij volgend seizoen bij Ajax zou spelen….

  11. EugAjax

    Hij gaat Man United kampioen maken en niet Ajax. Of we vragen meteen ook Suarez terug en dan proberen we meteen Messi over te halen. En oeps toen werden we wakker met Milik in de spits, of Huntelaar

Comments are closed.