Nicolai Boilesen naar Trabzonspor?

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen kan transfervrij worden overgenomen en Trabzonspor zou wel met hem verder willen maar of Nicolai dat wil, is nog de vraag. Milliyet weet te melden dat er beginnende onderhandelingen plaatsvinden maar dan moet Boilesen wel wat water bij de wijn doen want de tweeënhalf miljoen aan tekengeld die hij wil, vinden ze bij Trabzonspor wat overdreven.

De Turkse club is ondertussen ook nog aan het onderhandelen met een aantal andere spelers waaronder Serdar Tasci en Presnel Kimbembe. Nicolai, die op 17 mei 2015 zijn laatste wedstrijd in clubverband speelde, heeft al eerder de Wolverhampton Wanderers, Dinamo Zagreb en Genoa afgewimpeld en wellicht kan hij Trabzonspor ook aan dit lijstje toevoegen.

Related posts

56 Comments

      1. Litmanen

        Die gast is helemaal de weg kwijt. Een jaar niet gevoetbald, daarvoor een jaar geblesseerd geweest en dan 2,5 miljoen tekengeld vragen. Wat een mongool.
        Bovendien: Boilesen is geen Ajacied meer. Dus laat dat nieuws over hem met een foto in kleding van Ajax maar zitten.

    1. De seijs

      Hij schijnt een baart te moeten laten staan . Daar wil hij ook 5 ton voor hebben.

      1. HURBIE

        Loopt echt met zijn kop in de wolken
        Mag zijn handen dicht knijpen dat een club hem wil hebben
        FLAPDROL

    2. AFCA my World

      Dat er überhaupt clubs in hem geïnteresseerd zijn is al vreemd,zoiets wil je toch niet in je team hebben? Hij zou eigenlijk geld toe moeten geven als hij weer tegen een bal wil trappen,voetballen kun je het namelijk niet noemen !

  1. woody79

    blijft die gozer tot zn 35e moeilijk doen. volgens mij wil ie niet spelen

    1. HURBIE

      Daar lijkt het op ,maar hij heeft toch niets meer met AJAX te maken en omgekeerd ook niet

      1. woody79

        wij zijn van m af maar snap die ballen van die pipo. waardchijnlijk 1 van de laatste keren dat ik naar die foto hoef te kijken. die vertelt alles

  2. 11Younes11

    Gelukkig loopt zijn contract eind deze maand af, zijn wij in ieder geval van hem af.

  3. Joep

    Ik denk dat hij niet zo kieskeurig moet zijn. Anders voetbalt hij nooit meer.

  4. Geroldkohlen

    lekker belangrijk dit nieuws! als die jongen zo doorgaat, dan zijn de ballen in zijn broek de enige ballen waarmee hij voorlopig zal spelen thuis op de bank!

  5. Velibor

    Ik heb het nooit wat gevonden en nu vind ik em nog een eikel ook! 2,5 miljoen tekengeld haha waar haal je het lef vandaan man anderhalf jaar niet fatsoenlijk gespeeld en ook nog met een stalen bek waarschijnlijk ?!

  6. Wandapanda

    Deze voetballer heeft elke vorm van realiteitszin verloren. Wat een pretenties!

  7. Wandapanda

    Deze voetballer (als je hem zo nog mag noemen) heeft elke vorm van realiteitszin verloren. Wat een arrogantie.

  8. f-side64

    hij mag blij zijn dat 1 prof club nog interesse heeft in 1 zeer matige speler dus waar hij de arrogantie vandaan haalt is me volkomen onduidelijk hij is geen voetballer van het niveau laudrupp litmanen ibrahimovic enz.

  9. BobbyHaarms

    Gelukkig zijn we van die arrogante blaag af. Ergens hoop ik dat dit de allerlaatste club was die nog iets van interesse toonde in deze Deense droeftoeter en dat hij zijn voetbalschoenen nu noodgedwongen aan de wilgen kan hangen..einde carrière.

  10. marcussboss

    zonde voor deze jongen, was in mijn ogen een groot talent! ik hoop dat je het ergens anders gaat maken en dat je bij de volgende stap die je neemt een keer niet met dat geld bezig bent! succes!

  11. Bert62

    Wat denkt die loser wel, dat ie god is ofzo? Hij mag blij zijn dat er überhaupt nog clubs in hem geïnteresseerd zijn.

  12. Ajax nr 1

    Waarom Is iedereen zo negatief over Boilesen. Eerlijk gezegd snap ik het niet. Hij wilde niet zijn contract verlengen alleen maar uitdienen en dat Is gebeurt. Kijk dat hij niet meer opgesteld werd Is niet zijn schuld maar de schuld van de leiding. Net als alle veren die hij in zijn reet geduwd kreeg van de Boer. Als je je contact niet wil verlengen en het liefst weg wil zal ook hij wel zijn redenen voor hebben toch. Ook ik ben teleurgesteld gesteld in hoe het allemaal Is gelopen maar waar er 2 ruzie maken hebben 2 schuld. Nou Boilesen bedankt voor alles het ga je goed.

    1. Indojood

      Niet helemaal eens, hoor Ajax nr 1. Boilesen, de aanvoerder (!) kreeg een prima aanbieding van Ajax maar ging daar niet op in. Dat FdB en Ajax dit deden vond ik al onbegrijpelijk. Dan vind ik dat Ajax het recht heeft om de aandacht te verleggen naar spelers die wel gemotiveerd zijn, of spelers die op zijn minst willen dat Ajax aan hen verdient met een transfer. Hij heeft netjes elke maand zijn salaris gekregen en overspeelt nu zijn hand met bizarre eisen. Dat wekt weinig sympathie op bij de gem. supporter.

      1. Ajax nr 1

        Dat klopt inderdaad die aanbieding was ook prima. Maar zakelijk heeft hij niets fout gedaan Indojood. En jij en ik weten het voetballers zijn tegenwoordig meer zakelijk dan dat ze voetballen. Het Is jammer maar waar.

        1. Indojood

          Zakelijk niet nee maar dat doen mensen die aan zichzelf bonussen uitkeren ook niet omdat dat in een arbeidsovereenkomst staat. Toch werkt dit ergernis op dus ik snap de gevoelens wel van veel supporters hier.

          1. BobbyHaarms

            Zakelijk heeft hij in principe niks fout gedaan, het is immers zijn goed recht. Maar het kwam nogal rot over aangezien hij zojuist het meest dramatische seizoen van alle basisspelers achter de rug had. Hij had God op zijn blote knieën moeten danken dat Ajax desondanks bereid was om hem een zeer goed salaris te bieden. Maar dit was te min voor “onze lieve heer” dus dat zijn carrière in het slop zit heeft meneer voornamelijk aan zichzelf te wijten.

          2. Ajax nr 1

            Zakelijk heeft niets met clubliefde te maken Indojood. Dus als het zakelijk Is kan je je zelf een flinke bonus geven zoals de bobo’s in de Ajaxtop elke maand december al doen. Het Is allemaal niet goed te praten maar dat van Boilesen snap ik wel. Van iemand die van Ajax hou niet

          3. Indojood

            Probeer de antipathie van veel supporters, waarvan jij afvroeg waarom ze zo negatief zijn, te verklaren. Alles wat je zegt klopt wel maar zoals Bobby het omschrijft vind ik het beste. Het is nu een gesloten boek en we zullen zien of het zakelijk slim is geweest van Boilesen. Voorlopig zit hij zonder club en zijn cv van de laatste twee jaar is niet echt indrukwekkend….

        2. Litmanen

          Wat jammer is, dat De Boer Boilesen om onbegrijpelijke redenen tot zijn favorieten ging maken en zelfs de aanvoerdersband gaf. Zoals De Boer wel vaker spelers heeft voorgetrokken, vorm of geen vorm ( Klaassen).

          Als dank ging de verschrikkelijk uit vorm zijnde Boilesen, die ook nog eens een jaar op kosten van Ajax heeft gerevalideerd, niet in op een prachtige aanbieding.

          Al met al, de man kijkt niet naar zichzelf maar naar zijn bankrekening. Met de hoop dat Bosz niet dat nare trekje heeft om bepaalde spelers ten koste van alles de hand boven het hoofd te houden.

          1. Ajax nr 1

            precies Litmanen. Het klinkt lullig voor Ajax maar dit mogen ze zichzelf aanrekenen.

  13. AFCA my World

    Dat er überhaupt clubs in hem geïnteresseerd zijn is al vreemd ( net als die 2,5 miljoen). Zoiets wil je toch niet in je team? Hij zou geld toe moeten geven om weer tegen een bal te mogen trappen !

  14. John wijnen

    deze jongen kan beter stoppen met voetballen raken ze aan de steenstraat nog niet kwijt

  15. Super Ajax

    Er was eens een man met een plaat voor zijn kop
    Die dacht kwaliteiten te hebben voor een club in de top
    Maar hij was niet wijs
    Hij leek op de ………. (Sorry, moest rijmen)
    En eindigde zijn carrière als een flop

    1. BobbyHaarms

      Hahaha ik voel weer een gevalletje “op zijn tenen getrapt” aankomen ?

  16. bloedgroep AFCA

    doei clubloos geldwolfje…denk nog eens aan de tijd dat je over vowtbal sprak ipv geld

  17. Cheffie

    Die hadden we ook nog rondlopen ja. Ik was hem helemaal vergeten. Zegt denk ik wel genoeg.

Comments are closed.