There are no ads, please add some


‘Davy Klaassen niet naar de Serie A maar blijft bij Ajax’

0508graafschap-ajax_klaasse

La Gazzetta Dello Sport meldt dat Davy Klaassen niet naar Napoli gaat maar bij Ajax blijft. Davy ziet een transfer naar de Serie A club niet zitten en daarom heeft de club besloten om achter Piotr Zielinski aan te gaan. Deze Zielinski speel al bij Udinese en is voor Napoli een prima alternatief.

BronLa Gazzetta Dello Sport

 

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. De Ajacied

   Dat klopt maar daar in tegen als je nu zo rond de 20 miljoen kunt verdienen dan zeg ik verkopen deze speler, dat krijg je nooit meer voor Davey, en dan Ziyech halen voor 7 miljoen.
   Sorry mede Ajacieden maar zo denk ik er over
   ❌❌❌

   1. Iamsterdam2015

    Ja Ajacied. Ben het volkomen met je eens. Ben aan de Eene kant blij dat hij blijft maar als je een alternatief als Ziyech binnen kan halen is dat ook geweldig. Als denk ik dat die zo klaar is met de Nederlandse pers dat hij naar het buitenland verkast.

 1. De seijs

  klasse Davy nog effe rijpe bij ajax en dan je slag slaan. Barcelona?

  1. Litmanen

   Barcelona? Heb je Davy zien voetballen de laatste maanden? Als De Boer niet zijn grootste vriend was geweest dan had hij naast Van Rhijn gezeten. Hoop dat hij zijn oude vorm terugkrijgt anders heeft hij bij Bosz een groot probleem. Die is niet zo van de vriendjes met spelers.

   1. Ajax nr 1

    En zo hoort het Litmanen. Vriendjespolitiek hoort niet bij Ajax al zitten er nog zat.

    1. Velibor

     Ben ik met je eens Litmanen ,als hij zo speelt als de 2e helft competitie dan heb ik er een hard hoofd in en Barca al helemaal,kom op seijs nou lul je net als Danny Blind ,het was geen goeie wedstrijd maar als we een paar kansen hadden gehad dan hadden we misschien gescoord……..! Hoop op een beter seizoen van hem!

   2. De seijs

    Ja daar heb je gelijk in. En daarom moest v Rijn ook weg. Die was echt slecht de laatste 2 jaar.

    1. Litmanen

     Over Van Rhijn ga ik niet meer in discussie. Ik weet zeker dat er in de komende jaren een moment komt waarop we denken: hebben we die voor niks laten lopen? Hadden we hem nog maar…..

     1. De seijs

      Ik hoop het heel erg voor die jongen. In het begin 1 jaar of 3 4 geleden was hij echt een verademing maar man man wat is hij afgegleden . En ja Door die goeie jeugd wat ajax heeft is hij nu de dupe geworden. Anders had hij er misschien nog wel gestaan en had hij zijn ritme weer gevonden. Maar was ajax nu misschien 8e geëindigd en ja dat kan niet. Maar nogmaals ik hoop dat het toch nog die topper wordt zoals ik gehoopt had.

 2. Oosterse Ajacied

  Davy kan bij mij ook wel een potje breken. Prima instelling, werkt hard en een echte Ajacied!

 3. Rinus

  Mooi nieuws, nu Milik nog blijven, en nog wat middelmaat slijten….en dan nog die twee kanonnen….

 4. bloedgroep AFCA

  thanks Davy….goeie keuze…make us proud in het komende seizoen

 5. Ajaxslied

  mensen die roepen om Klaassen te verkopen hebben echt geen verstand. Hij is als enige een echte aanvoerder er zit voor de rest niemand in de selectie die ook maar een beetje aanvoerder is. En dan over zijn inzicht werklust en loopvermogen nog niet gesproken.

 6. jojo123

  Toch jammer dat hij niet gaat. Lekker 20 miljoen binnen en andere spelers aantrekken zoals Ziyech. Klaassen werkt hard, loopt veel, maar is niet aanwezig, zowel aanvallend als verdedigend. Niet opvallend en niet bepalend, wel goede teamspeler enzeker goed bruikbaar in Italie. Team heeft sowieso heel veel meer kwaliteit dan Ajax… Dus waarom niet?

 7. Kingerwin

  Pfffff eikels!!! Davy is onze aanvoerder en een echte top Ajaxied. Die verkoop je toch niet voor een appel en een ei. Ik zou hem zeker niet ruilen voor Zyech, ook al krijgen we er 5 mil bij. Klaassen is Ajax!!!

  1. creutz1977

   idd hij speelt een paar mindere wedstrijden… En meteen strik eromheen… En dan halen we die of die… Ze zien niet eens wat een klasbak Klaassen is… Ik hoor alleen maar…KOPEN KOPEN… haha ja mensen begin maar weer op nul…

 8. VanDattem

  Hij had natuurlijk even een dipje, maar het is wel mooi en goed dat hij nog even bij ons blijft!

Reageren is niet mogelijk.