Turkse media: ‘Ajax en Sneijder in onderhandeling’

0910sneijder

Volgens het Turkse medium TR Haberler zou Wesley Sneijder in de belangstelling staan van Ajax. Afgelopen woensdag liet trainer Frank de Boer, na de gewonnen wedstrijd tegen Heerenveen, weten dat de club regelmatig in gesprek is met oud-spelers die nog van waarde kunnen zijn voor het huidige Ajax. De club gaat er namelijk vanuit dat het volgend seizoen weer actief is in de Champions League en daarbij zou De Boer zijn selectie graag versterkt zien worden met ervaren krachten. Naast Sneijder valt de afgelopen dagen ook regelmatig de naam van Klaas Jan Huntelaar die deze zomer transfervrij de overstap kan maken naar Amsterdam. 

Bron: TR Haberler

Related posts

53 Comments

 1. Amoebe

  Zoals ik al eerder meldde….Sneijder gaat drama opleveren.

  Hij vind zichzelf te goed en te belangrijk straks en verwacht dat iedereen voor hem gaat werken in het veld.

  Deze prima Donna moet even verder zoeken denk ik.

   1. Amoebe

    En jij denkt dat Sneijder wel gaat werken?

    Ik ben het met jou eens dat bij sommige de inzet twijfelachtig is op sommige momenten.

    1. In memory of J.C.

     Nu werkt er vrijwel niemand. Als er straks 10 werken voor Wesley dan is dat flinke winst toch? 🙂

     1. Litmanen

      Ten eerste of topic. Ik word gek van die reclame en de onderbrekingen daarvan. Heeft iedereen daar last van ? Bovendien valt daardoor soms je tekst weg en kan je overnieuw beginnen.

      Imojc: gewerkt wordt er wel. Spelers als Klaassen, Dijks, Tete, Schone, vdHoorn, die moeten het in de eerste plaats niet hebben van hun talent.

      Dus, de Huntelaars en Sneijders mogen van mij komen. Hoe meer routine met klasse hoe beter. Daarom was ik ook voor de komst van vdVaart. Zeker de jonge talenten maar ook mensen als Milik hebben daar alleen maar baat bij.
      Vergis je niet, Jansen of Haller aantrekken kan ook, maar die zijn de eerste maanden alleen maar bezig met zichzelf bij Ajax, die voegen aan de groep niets toe.
      En dan liggen we er in Europa al weer uit…..

     2. Indojood

      Ik zie alleen Huntelaar graag komen. Sneijder heb ik twijfels bij. Ik was tegen Vd Vaart, die man heeft niet de drive meer en is constant geblesseerd. Ja ik heb ook last van die kutreclames, het is nu nog erger dan Leadbolt.

   2. emilio74

    onzin .. werken doen ze wel maar ze weten het vaak niet wat ze moeten doen . een stuurman op het veld zoals sneijder is goud waard met deze talentvolle selectie…

  1. thebig127

   je weet dat Amoebe eencellig is??? Dus waarom zou iemand jouw commentaar serieus nemen 🙂

   Ik denk juist dat een Sneijder en/of Huntelaar van grote waarde kunnen zijn in deze jonge groep. Je hebt dit seizoen kunnen zien in de Europese wedstrijden dat Ajax ervaring ontbeert.

   1. Amoebe

    Ik vind Huntelaar ook een toevoeging!

    Waarschijnlijk was jij het ook heel erg eens met de komst van heitinga….ervaring alleen is niet genoeg om bij Ajax te komen spelen.

    1. Remco425

     Sneijder is geen Heitinga. Sneijder speelt wekelijks op een hoger niveau dan de Eredivisie.

   1. f-side64

    mocht sneijder komen gaat dat ten kosten van klaassen bazoer gudelj schone d vd beek of serero dus overbodig mochten ze toch nog 1 midden velder willen adviseer ik h.ziyech

   1. Charka53

    Hij is bal vast kan een lekker. steek balletje geven en heb een lekker schot links en rechts dus een Sneijder in vorm is een verbetering voor Ajax .

  2. AjaxKat

   Waar moet Sneijder spelen? Vind dat er nu al teveel middenvelders zijn, zowel aankoop als eigen kweek. Houdt Ajax dan rekening met een vertrek van Klaassen en/of Bazoer of zo? Anders begrijp ik het niet zo. Huntelaar mag van mij zeker komen. Denk dat Milik bij een goed EK wel weg is. Dan is Jansen van mij ook welkom.

   1. AFCA my World

    Er is ontzettend veel belangstelling voor onze middenvelders,dus ja een Sneijder of Ziyech zou zeker een versterking betekenen,ook een Huntelaar of Janssen zou ik graag zien komen ! We hebben gewoon ervaring nodig om verder te komen dus Ja investeer gewoon eens !

  3. Remco425

   Waar baseer je dat op? Liep de afgelopen 4 jaar zo’n. beetje als enige de longen uit z’n lijf voor het Nederlands elftal. Is een op en top sportman. En daarom zie ik hem maar wat graag terugkeren. Gaat altijd voorop in de strijd en daar kunnen een aantal van ons nog heel wat van leren.

   1. Remco425

    Deze was voor Amoebe zn allereerste post, waar mn bericht eerst wel onder kwam en nu ineens niet meer staat…

 2. Geroldkohlen

  sneijder erbij en Hunter zou geweldig! vooral Europees gezien van harte welkom! beide spelers zullen enorm veel van waarde zijn aan ons jong team!

 3. dickst14

  Ik ben voor. Presteren ze niet dan kunnen we altijd nog een ander opstellen en brengen ze wel een schat aan ervaring mee.

 4. Velibor

  Zo is dat want menigeen vd selectie mag zen schoenen nog niet strikken dus altijd doen voor sneijder gaat dat tenm op en denk voor klaasjan ook!

 5. nick-afca95

  We hebben klaassen al op zijn positie… Denk dat ze beide niet op een plaats op de bank zitten te wachten. Of zou er al een club zich hebben gemeld voor Davy? Ik hoop het echt niet.

  1. BobbyHaarms

   Een goede Wesley is ALTIJD welkom. En gelijk een lekker wijf erbij op de tribune dus win/win 🙂

 6. ajaxhoger

  droom maar lekkewr verder , el;k jaar hetzelfde gezever , en dan komt er niemand

 7. Braatje87

  Amoebe, er zit wel een groot verschil tussen spelers als Huntelaar en Sneijder die nog wekelijks van groot belang zijn bij hun clubs. Heitinga was zelfs bij Hertha al afgeserveerd. Volgens mij sla je de plank een beetje mis door een dergelijke vergelijking te maken. En om terug te komen op een eerdere reactie van jou… Als er iemand hard werkt is het Sneijder wel. Ik ben van mening dat we hem goed kunnen gebruiken. Weer een ouderwets schoffie tussen al die jaknikkende brave mobiele telefoongeneratie!

 8. Kingerwin

  Een grote bek erbij en iemand die er 30 kan maken. Ik kan niet wachten! Ajax wordt weer AJAX

 9. Ramon1

  Ik zie Sneijder echt niet komen mja als die na China gaat raakt die uit beeld voor nl elftal

 10. Ptr

  Top plan
  Snijder met THE Hunt.
  Gewoon doen!
  Met 2 vingers in de neus naar de 4e ster!

Comments are closed.