Mogelijk kampioenschap Ajax gevierd op Arenapark

0520veltman_dijks

Mocht Ajax op 8 mei landskampioen worden dan zal de huldiging weer plaatsvinden op het Arenapark, zo laat een woordvoerder van de gemeente Amsterdam weten. Door de stand op de ranglijst is het duidelijk dat de beslissing in de Eredivisie op de laatste speeldag plaats gaat vinden. Ajax en PSV staan hebben hetzelfde aantal punten, alleen het doelsaldo is anders. 

Op zondag 1 mei speelt Ajax om 14.30 uur tegen FC Twente waarna op 8 mei de uitwedstrijd in Doetinchem tegen De Graafschap volgt. ‘Het streven is nog om dezelfde avond het kampioensfeest te vieren. Dat is wel het mooiste, voor de spelers en de supporters. Maar eerst moet Ajax PSV nog op achterstand houden. We zijn al redelijk voorbereid’ zegt de woordvoerder. ‘Ajax is de laatste vijf jaar vier keer kampioen geworden en toen zijn ook de vieringen daar gehouden. Die ervaringen hebben we meegenomen. Toen waren alle betrokken partijen tevreden’.

Bron: Het Parool

Related posts

30 Comments

 1. Indojood

  Natuurlijk. Zo gauw je naar het Leidseplein of Museumplein gaat zijn er altijd een paar die het nodig vinden om te gaan rellen en slopen, in onze eigen mooie stad nog wel. Bedankt hiervoor, not. ?

   1. De Ajacied

    Ja heel triest dat deze gasten dat doen.
    Maar die hebben ook het IQ van een winterwortel, dus is het Arena park binnenkort
    Johan Cruijff park een prima alternatief,
    ❌❌❌

  1. Ajax1958

   Als de drank is in de man, zit de wijsheid in de kan. Ik weet er even geen 1 voor de snuivers.

 2. vanzanten

  Het lijkt me verstandig om eerst de energie te richten op de twee laatste wedstrijden en daarna pas op een feest.

 3. nick-afca95

  Prima plan. Vond de vorige kampioenschappen daar prima gevierd. Jammer dat de laatste wedstrijd niet thuis is…

 4. Amoebe

  Ff off topic….PSV had al geen mooi shirt maar die sticker die nu op dat shirt staat geplakt slaat echt de plank mis…..wat een afgrijselijk tenue zeg!!!!

  1. Indojood

   Energiedirect.nl is pi$vee, zou de seijs zeggen. ? In dat geval zou ik hem gelijk geven. Suffe club verdient een lullige shirtsponsor.

 5. Indojood

  Er staat mogelijk in de titel, voor degenen die vinden dat er vooruit op de zaken wordt gelopen.

  1. BobbyHaarms

   Jammer dat sommige gasten het verkloten voor de rest, maar persoonlijk zie ik ook veel liever een feest op het Leidseplein en anders eventueel Rembrandtplein. Dat Arenapark is toch geen plek om een titel te vieren? Ik ga naar het Leidseplein (ALS ze kampioen worden). Stuk gezelliger.

 6. Indojood

  Ik heb enorm veel respect voor zijn voetbalvisie ook. Voor de nul gaan, sterke verdediging en gelijke spelen tegen degradatiekandidaten vieren als een overwinning. ??????

Comments are closed.