There are no ads, please add some


Nagenieten met de video’s van Ventos

0320psv-ajax_bedankt

Het was een heerlijke zondag voor ons aller Ajax en door de 0-2 overwinning staan wij weer waar we horen te staan. Ventos was natuurlijk ook aanwezig en hij maakte weer mooie sfeerbeelden vanuit het uitvak. Even nagenieten en klik hier voor meer heerlijke beelden van Ventos.

App-gebruikers: Bekijk de video’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

11 reacties

  1. BobbyHaarms

   Heerlijk dit, en we mogen hier terecht nog even van nagenieten! Als onze helden maar wel de focus houden en beseffen dat er nog 6 finales gespeeld moeten worden…we zijn er nog niet maar een beetje Ajacied geeft dit natuurlijk never nooit meer weg. Zo, en nu nog een keer nagenieten…en nog eens 🙂

 1. -buitenkantje rechts-

  De dag na de wedstrijd mag je nog nagenieten.. Daarna moet de focus weer op de komende wedstrijd.. Nog 6 overwinningen jongens!

 2. woody79

  heb nog steeds kramp in de billen. wat was de 1e helft knijpen zeg. maar wat een resultaat!

Reageren is niet mogelijk.