Bazoer blijft het liefst tot 2020 bij Ajax

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer wordt wekelijks in verband gebracht met Europese topclubs en de bedragen die men wil uitgeven voor het talent zijn enorm. Bazoer zelf leest de verhalen ook maar blijft het liefst gewoon bij Ajax, zo laat hij weten tegenover De Volkskrant.

‘Ik lees natuurlijk ook het nieuws en dertig, veertig of zelfs vijftig miljoen zijn enorme bedragen, maar ik snap het niet want ik heb nog een contract tot 2020 bij Ajax. Ik voetbal wekelijks en heb het hier enorm naar mijn zin. Dus waarom die verhalen? Davy Klaassen neem ik als voorbeeld en die gaat ook pas de stap maken als hij er echt klaar voor is. Ik denk ook dat het beter is dat je binnenkomt bij een grote buitenlandse club als je twintig interlands hebt gespeeld en de beste van de eredivisie bent’.

Bron: De Volkskrant

Related posts

38 Comments

  1. jood84

   en dan in 2019 gewoon een contract tekenen tot 2024. zodat je onze club zeker niet gratis verlaat

  2. Reno

   Hij is echt goed, niet normaal, hij is een van de spelers die z’n carrière niet wil verpesten door meteen naar het buitenland te gaan!

    1. Litmanen

     Vraag me af of hij te houden is. Vergis je niet, als er een club 40 of 50 miljoen gaat bieden, dan wordt het zelfs voor Ajax gekkenwerk om er geen strik omheen te doen.

     1. Remco425

      Zal idd moeilijk zijn, maar ze moeten het niet doen. Zeker omdat hij zelf nog niet wilt

    1. De Ajacied

     Hij is een heel verstandige gast, en hij zal dit ook wel van thuis uit mee hebben gekregen,
     Hoop idd dat hij dan nog wel wen contract verlenging doet met een bonus voor hem van zo’n
     2 miljoen, en dan mag hij voor zo’n €45.000.000,= naar Barcelona ???

  1. -buitenkantje rechts-

   Intentie is helaas nog geen besluit.. Tenslotte is de bal rond en rolt hij vaak daarheen waar het meest geboden wordt..

 1. Kevke87

  heerlijk nieuws om mee wakker te worden zo na gisteren. heel verstandig van hem en ook van klaassen. hopelijk kunnen we nu echt bouwen aan een vaste kern de komende jaren ipv steeds je beste spelers te snel verkopen waardoor je constant blijft bouwen

 2. Kuijff

  Het beschikken over een persoonlijkheid (en omgeving) die je dit soort overwegingen laat maken, is tekenend voor de topspeler in spé die Bazoer is.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik hoop dat Ajax dat ook beseft.. Zelfs als er straks bedragen rond 50 miljoen geboden worden..

 3. Velibor

  Klinkt verstandig van deze topper in spé,nu maar hopen dat hij niet gek gemaakt wordt door eventuele idiote profiteurs om hem heen! Van mij mag hij nog wel ff blijven hoor!

  1. rickert

   zijn broer is toch zijn zaakwaarnemer? Fijne is dat die het beste met hem voor zal hebben en dit hiermee dus wel een gezamenlijke mening zal zijn.

 4. ajaxhoger

  Ik hoop ook dat hij blijft , een goede voetballer met een zeer goede metaliteit , maar ik denk als ze komen met een zak vol geld dat hij weg is , tegen bedragen van over de 35 miljoen zegt ajax gewoon ja .
  Hebben we al meer gezien dat ze zeiden ik blijf , en toen waren ze weg , zeg maar eens nee als je tekenen voor 5 jaar , met een salaris van 4a5 miljoen waar nog van alles bij komt .
  Zet dat tegenover het loon bij ajax , net iets meer als een miljoen .
  Je bent ineens binnen met zo,n salaris wat er ook gebeurd .

  1. FdB=Ajax

   Sterker nog, Ajax heeft in de winterstop al een bod op Bazoer geaccepteerd (25 miljoen, Napoli) maar Bazoer is niet eens met ze gaan praten. Dus deze jongen is wel echt verstandig, maar ja tuurlijk als Barcelona deze zomer langskomt hebben ze ‘m zo binnen.

   1. BobbyHaarms

    Bazoer heeft zo te zien dus meer verstand in zijn kleine teen dan het hele bestuur van Ajax bij elkaar.

    1. Indojood

     Zeker Bobby, de familie Bazoer denkt ook mee in het belang van Ajax. Het is spijtig om te constateren dat Ajax dat niet doet en aan Napoli aangaf dat er wel te praten viel. Dit had verkeerd en kan nog steeds verkeerd aflopen wanneer de familie Bazoer de indruk krijgt dat Ajax hijgerig achter geld aanzit en niet serieus meedenkt en helpt met het traject dat Bazoer wilt afleggen. Erg domme actie van Ajax.

     1. BobbyHaarms

      Zo is dat Indojood, wederom de spijker op z’n kop…helaas. Het enige wat we kunnen hopen is dat Ajax inziet dat ze met zulke toptalenten veel harder moeten zijn cq elk bod weigeren. Je spelers maken de club, niet het geld..

 5. paulvos

  Jij heb het naar je zin bij Ajax, en wij ook met jou er bij. Geld is heus niet het belangrijkste, plezier is ook wat waard.

 6. dioajax

  iedereen wilt dat bazoer…maar spelers die zeggen “het liefst” zijn niet 100% zeker…met een goeie bod zijn ze weg…club liefde bestaat niet meer…alles gaat over geld…en jonge jongens maken hun kariere kapot omdat ze van af jonge leeftijd het geld volgen…hoop ook dat je bleeft maar volgende seizoen denk ik dat je weg gaat bazoer…

 7. afcadeluxe

  overmars lees jij mee?geld hebben we zat dus zorg dat die jongens tevreden blijven en niet weg gaan

 8. TimFK90

  Deze kerel is zoveel verstandiger dan de meeste voetballers. Ik hoop echt dat hij dit traject volgt en pas naar het buitenland gaat wanneer hij er echt klaar voor is.

 9. dickst14

  Zou mooi zijn als Ajax het huidige team een paar jaar bij elkaar kan houden. Dan ziet het er goed uit, zeker met de grote talenten die eraan komen.

 10. paullus

  ik moet het eerst nog maar eens zien
  deze jongen wil natuurlijk ook in de CL spelen en met dit beleid bij Ajax inclusief f de boer
  zal dat niet lukken

 11. Jeroen-AFCA

  Zou top zijn denk alleen dat hij over 1.5 jaar al de beste in de eredivisie als hij zich zo doorontwikkeld zou me trouwens niet verbazen als hij zondag de winnende maakt met een droge knal

Comments are closed.