Van der Sar zaterdag onder de lat bij VV Noordwijk

0109vandersar

Edwin van der Sar staat voor een opmerkelijke rentree onder de lat. De directeur marketing van Ajax gaat VV Noordwijk aankomende zaterdag de helpende hand bieden. Doordat de eerste keeper geblesseerd is heeft de club Van der Sar gepolst en met succes.

‘In de thuiswedstrijd tegen Quick Boys raakte onze huidige eerste doelman Amezrine geblesseerd aan zijn knie. Een flinke aderlating voor ons. In een zoektocht dat adequaat op te vangen deden we een poging bij Edwin. Hij draagt de club toch een warm hart toe en is hier nog regelmatig. Na enig beraad heeft hij in ieder geval ingestemd om komende zaterdag tegen Jodan Boys te keepen en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee’, aldus bestuurslid Vink. Met de wedstrijd staat Van der Sar voor het eerst sinds 28 juni 2011 weer aan de aftrap bij een officiële wedstrijd. In Londen verloor hij toen met Manchester United de Champions League Finale tegen Barcelona (1-3).

Bron: Voetbalindebollenstreek

Related posts

22 Comments

 1. rickert

  Super dat hij zich daar niet te goed voor voelt. Een hart voor zijn oude clubs en het spelletje. Respect!

  1. De seijs

   klasse van der Sar dit is nou club liefde. Hoop dat Klaas jan Hunterlaar dat volgend seizoen ook naar ajax zal hebben dan worden we op zeker kampioen.

   1. ashwin676

    wauw mister Positive has spoken. niet nu al conclusies trekken van iets wat er nog niet is. en alsof het aan fdb ligt waarom we niks in Europa bereiken ik bedoel als de rennende zebra alias juve in de finale kan staan kunnen wij dat ook maar Financiën blokkeert dat. Zebras kun je ook in Afrika zien, toch? vraag het maar aan me buurman Haagse Harry..

 2. slm020

  Ene kant heel gaaf !! Maar hoe zit dat dan normaal sta je ingeschreven bij je club via de KNVB ? Normaal kan je niet zo spontaan mee gaan doen tijdens een lopende competitie !! Blijft een raar verhaal ondanks ik het leuk vind voor Noordwijk

Comments are closed.