Ajax en De Boer praten na titelstrijd over eventuele contractverlenging

0722saintetienne_deboer_vds

Edwin van der Sar laat tegenover Voetbal International weten dat de club na de titelstrijd in gesprek gaat met trainer Frank de Boer over een eventuele contractverlenging. De Boer stond de afgelopen jaren in de belangstelling van verschillende topclubs waaronder Liverpool en Tottenham Hotspur, maar gaf toen aan dat hij het naar zijn zin had in Amsterdam.

‘Wij hebben binnen het technisch hart over zijn toekomst gesproken, ook met Frank erbij. Momenteel zijn wij van mening dat wij geen onnodige spanning rondom het eerste elftal willen creëren vandaar het besluit. Frank moet zich in deze belangrijke fase volledig kunnen richten op trainingen en wedstrijden, daarna praten wij verder’, aldus Van der Sar.

Bron: VI

Related posts

48 Comments

  1. De seijs

   Denk dat de Boer nog 1 jaar blijft.Of er moet een goeie grote club voor hem komen. En op dit moment is die er nog niet.Dus zal hij nog wel 1 jaartje blijven.

   1. De Ajacied

    De Boer heeft het goed gedaan, klaar !!
    Maar ik denk wel dat het tijd is voor een nieuwe trainer, zelf denk ik aan:
    Ron Jans of – Hein Vanhaezebrouck van Gent

    1. De seijs

     Denk dat Alex Pastoor ook wel een kandidaat zal zijn.echt dat is word een hele goeie .

    2. Remco425

     Gatverdamme alsjeblieft niet Ron Jans. Dan is het laatste beetje Ajax cultuur ook verdwenen. Dan worden wij ook een calimero club…

  2. AFCA my World

   Ik zou mij goed kunnen voorstellen dat van Gaal terugkomt nu Cruijff eruit is gewerkt, had ook het liefst Jonk of Bosz voor de groep gehad, maar zou met VanHaezebrouck ook heel tevreden zijn, de Boer heeft het goed gedaan maar maakt de spelers niet meer beter,iets wat VanHaezebrouck uitstekend kan,mochten ze nu de titel niet pakken (wat heel goed kan) denk ik toch dat Frankie vertrekt en dan zou ik dolgraag die Belg zien komen !!!

   1. Litmanen

    Van alle hierboven genoemde namen komt niemand. Rijkaard zou de ideale man zijn maar is waarschijnlijk niet over te halen.
    Een echte topper komt ook niet want hij mag geen speler halen, zelfs aankopen beneden de vijf miljoen worden niet toegestaan. Als mannetjes als Pastoor genoemd worden, dan lopen de rillingen me over het lijf. Dat niveau doet de directie ons toch niet aan?

 1. rickert

  Ik heb het gevoel dat Frank alleen aan Ajax wil blijven hangen, omdat hij momenteel weinig belangstelling heeft. Het lijkt allemaal weer wat beter te gaan lopen, ik hoop dat die lijn kan worden doorgezet. Maar verlenging zou moeten gaan om de juiste redenen, heeft hij nog de passie zoals in het begin?

  1. BobbyHaarms

   Uitstekend besluit om dat nu nog ff lekker te laten rusten, contract loopt immers tot 2017 en dit zijn de belangrijkste weken qua titelstrijd! En wat je zegt Rickert het lijkt nu pas een beetje te gaan lopen, oftewel zo willen wij ons Ajax zien! Maar tot voor kort wilde driekwart van ons niet meer verder met Frank..

    1. Remco425

     Snap ik ook niet Hurbie, alsjeblieft niet. Bosz leek me de ideale man, maar dat gaat niet meer gebeuren voorlopig. En ach wie weet, ik heb nog steeds een zwak voor Frank en dat lijkt te gaan lopen nu

   1. AFCA my World

    Ik zie Frankie het liefst zien vertrekken, hij heeft het goed gedaan maar de rek is eruit een nieuw gezicht zou zeer goed kunnen werken !

    1. Remco425

     Met het verloop aan spelers dat we hebben is Frank voor bijna iedere speler al een nieuw gezicht. Er is vrijwel geen speler die al 4 jaar in het 1e zit en helemaal niemand die Frank al vanaf het begin heeft meegemaakt. Dat vind ik dus een drogreden.

   1. HURBIE

    Ze staan tweede met de meeste doelpunten voor en de minste tegen
    Niet zeuren
    Wat wil je nog meer

 2. ajaxpers

  Als FDB blijft en wij kunnen het ruggengraat van het team in stand houden dan gaat er pas iets moois (Europees) ontstaan.

  1. Charka53

   ajaxpers daar ben ik het mee eens en volgens mij heb ik het idee dat FdB niet zo nodig weg moet en gewoon lekker zijn ding in Amsterdam wil blijven doen en waarom ook niet het gaat steeds beter en als alles helemaal loopt gaan we nog vele prijzen winnen.

   1. FdB=Ajax

    Precies. Bovendien denk ik dat hij gewoon gelooft in de lijn (Cruijff) die ze 5 jaar terug hebben ingezet. Er is veel kritiek geweest op het spel de afgelopen jaren (en terecht hoor), maar we moeten wel constateren dat die filosofie nu wel begint te werken.
    In het moderne voetbal kan een club als Ajax (met haar begroting en competitie) gewoon niet meer opbieden tegen de grote clubs. Dus moeten die topspelers zelf opgeleid worden. Je ziet nu dat als je beste spelers aan het eind van het seizoen verkocht worden (Bazoer en Klaassen bijvoorbeeld) dat je dan gelijk een Donny vd Beek, een Nouri, een Sinkgraven hebt klaarstaan die dat op kunnen vangen.

    1. AjaxKat

     FdB en TH hebben een eigen versie van plan Cruijff, waar JC zelf niet meer achter staat. Maar had liever Jonk gezien als opvolger van FdB. En gezien de gezondheid van JC, komt ie echt niet meer terug bij Ajax helaas. Dus Van Gaal is voor mij ook een optie. En Olsen en Rijkaard mogen best geprobeerd worden. Stel je voor dat Rijkaard zou willen…

     1. FdB=Ajax

      Er mogen dan twee versies zijn van het plan, de belangrijkste overeenkomst is: Jeugd opleiden en snel door laten stromen (en dus zo min mogelijk (onnodige) aankopen doen)
      Los daarvan, tegen Rijkaard zou ik ook geen nee zeggen 😉

     2. Indojood

      Als JC zegt dat zijn lijn niet meer wordt gevolgd dan is dat zo. Laat FdB en Ajax gewoon uitspreken dat ze het anders zien, dan hoeven ze dat toneelstukje niet meer op te voeren. Is ook eerlijk richting JC.

 3. Kuijff

  Ik denk dat dit betekent dat hij na dit seizoen verder gaat kijken. Eerder was er rond februari / maart de aankondiging van een langer verblijf.

  Om geen extra speculaties te krijgen, wordt het nieuws vooruit geschoven.

 4. paullus

  Lekker gaan de boer
  We hebben nu wel genoeg gezien 5 wedstrijden per seizoen word het Nivo gehaald
  Dat is echt veel te kort voor Ajax
  En dat mooie wissel beleid van je hebben ook genoeg keer gezien
  Het is genoeg

   1. ajaxhoger

    Ik ben het 100% met jullie eens , ik ben er totaal op uitgekeken , in mijn ogen kan hij er niet veel van , wel ligt het ook aan de spelers natuurlijk , als die niet goed zat zijn voor ajax kan je ook niks .
    Maar van de andere kant , hij heeft er zijn goedkeuring ook voor gegeven .
    En wisselen kan hij helemaal niet , als hij dat doet maakt hij het elftal slechter inplaats van beter of hetzelfde .

   2. dickst14

    Ik hoop dat Ajax zich niet te groot voelt om Wim Jonk te benaderen. Dat zou de perfecte trainer zijn. En hij weet natuurlijk als geen ander wat er in de jeugd rondloopt.

  1. Ajax nr 1

   Pfff niet nog een jaar. Nieuwe trainer beter voor Ajax beter voor het Ajax systeem beter voor ons supporters gewoon voor iedereen beter. Het is mooi geweest onder de Boer en co

 5. paulvos

  Ik heb het idee dat bij ’n kampioenschap, hij bij tekent. Want hij wil z’n ego strelen om Europees toch ook nog wat wil presteren, volgens mij is dar z’n ambitie wel

 6. Johan065

  Als we kampioen worden is het een mooi moment om naar een grotere club te gaan in Engeland of Spanje

 7. John wijnen

  als huub Stevens niet met zijn gezondheid zat te sukkelen dan zou dat een goeie trainer voor ajax geweest zijn

 8. Indojood

  Ik zie Marcelo Bielsa graag komen. Is leip van Cruijff en totaalvoetbal. Taal is een probleem en ik weet niet of het gedraaf langs de zijlijn uit te houden is. Maar zijn ideeën over voetbal zijn top.

 9. tijger238

  Er komt niemand dus reken maar op nog een paar jaar van dit soort saaie potjes

 10. Ptr

  Gewoon nog 5 tot 8 jaar
  Kom op zeg welke trainer heeft dit gepresteerd
  Hij ontwikkeld zichzelf als een raket
  Over 3 jaar Ajax weer ver in Europa.
  Geduld hebben denk lange termijn en consistent blijven werken aan dit elftal en steeds betere herkenbare stijl van voetballen.
  Iedere keer een tussen paus van 2 jaar werkt helemaal niet. En zeker niet bij Ajax.

  1. Respect

   Eens. Scheelt mij weer 5 tot 8 jaar geld voor een seizoenskaart. Kan ik andere leuke dingen voor doen 🙂

Comments are closed.