Update: Nathaniël komt maandagmorgen aan op Schiphol

0725nathaniel

Aanstaande zondag zou er een grote afvaardiging van onder meer de F-Side aanwezig zijn op Schiphol om onze kleine dappere strijder Nathaniël te verwelkomen na zijn behandeling tegen neuroblastoom in de Verenigde Staten. Helaas laat het weer in Amerika het niet toe dat het vliegtuig op tijd kan vertrekken waardoor Nathaniël maandagmorgen zal aankomen op Schiphol, zo laat de Facebookpagina van Nathaniël weten.

Op dit moment sneeuwt het al behoorlijk in Philadelphia en morgen wordt het gewoon onmogelijk om vluchten veilig te laten vertrekken of te ontvangen omdat er ruim 50/60 cm sneeuw voorspeld is. En vanwege de veiligheid is per direct alles geannuleerd door American Airlines. Pure overmacht dus, en de vlucht zal dan op zondag worden hervat. Dat zal betekenen dat Nathaniël maandagochtend om dezelfde tijd 10:30 dus zal aankomen op schiphol.

Helaas zal dit voor vele roet in het eten gooien ivm werk etc, en dat Is begrijpelijk. Dat Is gewoon jammer. Maar evengoed zou het fantastisch zijn als er mensen zijn die dan op maandag aanwezig willen zijn om er evengoed een grootste happening van te maken. Dus iedereen is welkom op maandagochtend om 10:30 uur in aankomsthal 3 op Schiphol.

Voor wie niet kan maar bv een kaartje wil sturen Is hier het adres :

Nathaniël Roggeveld
Laak 27
1671 MP Medemblik

Related posts

11 Comments

  1. Didron

    Helaas kan ik er niet bij zijn, maar ik hoop dat hem een mooie en grote erehaag staat op te wachten!

  2. LeroyT

    Kan de selectie niet aanwezig zijn bij zijn terugkomst. Ze kunnen toch wel wat later trainen.

      1. AjaxBarcelona

        Laten we niet voor anderen denken maar eigen beslissing nemen. Het is zo makkelijk om voor een ander te zeggen dat hij moet komen. Even goed, veilige vlucht Nathaniel en alvast welkom thuis.

  3. Didron

    Voor de redactie: wellicht is het verstandig om hun adres weg te halen, omdat nu dus bekend is dat zich niemand ruim voor en na de aankomsttijd aanwezig is op dat adres…, of om de ouders / familie even in te lichten dat ze zorgen dat er iemand aanwezig is. Dit i.v.m. eventueel kwaadwillenden (dieven) die een account op dit forum aangemaakt hebben, voor slechte doeleinden… En voor wie dit allemaal maar onzin vind: sorry maar dit is mijn mening…

      1. BobbyHaarms

        Misschien een idee om alle post via het postadres van Ajax te laten gaan en het dan via een mooi onthaal door de selectie te laten overhandigen. Voor dat knulletje en zijn familie een prachtig en onvergetelijk gebaar 🙂

  4. Amoebe

    Ik denk dat je daar als Ajax zijnde niet aan moet beginnen.

    Ten eerste zullen de verzoeken en verwachtingen van andere zieken/minder bedeelden exploderen

    Ten tweede vind ik dat Ajax al zijn steentje bijdraagt (zie vorige week, bezoek ziekenhuis).

    Ten derde vind ik een verplicht bezoek, opgelegd door Ajax, al geen goed idee. De spelers moeten het zelf willen. Geen toneelstukjes…dat zou ik vernederend en respectloos vinden.

    Ten vierde zal alle aandacht dan naar Ajax gaan en niet naar Nathaniel….het zal een chaos worden en zal die kleine man daarop zitten te wachten?

    Ik denk dat als je iets doet dit beter zonder camera’s kan zijn zodat er ook echt tijd is voor een ontmoeting. Ook denk ik dat als je dit vraagt aan Ajax ze hier zeker niet afwijzend tegenover zullen staan.

    Misschien zeg ik geen populaire dingen nu maar ik denk echt dat je zulke zaken niet kunt verplichten….dit heeft ook niets te maken met grote salarissen of zo. Sommige mensen kunnen er misschien ook niet goed tegen door erge ervaringen uit hun persoonlijke kring.

    Ook zou ik het raar vinden….de f-Side heeft zich hier sterk voor gemaakt en dan moet de Ajax selectie niet “de show” gaan stelen.

    Was het trouwens niet zo dat de f-Side met het vertrek ook baalden dat de aandacht naar hun toe uitging en dit niet de bedoeling was.

    Soms zijn dingen gewoon wat ingewikkelder als je er even langer over nadenkt.

    Ik hoop dus dat er met de tijd, als de rust terug is in dat gezin, Ajax tijd maakt voor deze jongen zodat er ook kwaliteit is ipv kwantiteit.

    Allemaal mijn mening he!! Denk er gerust anders over maar denk er over na zou ik zeggen.

Comments are closed.