‘HSV heeft interesse in drie Ajacieden’

0717ajax-wolfsburg_dijks

Hamburger SV was in de persoon van trainer Bruno Labbadia afgelopen donderdagavond aanwezig in de Amsterdam Arena waarbij de Duitse club drie Ajacieden op het oog heeft om de club uit de Duitse havenstad te versterken. 

Mitchell Dijks, Vaclav Cerny en Viktor Fischer zouden hoog op het lijstje staan van trainer Labbadia. HSV is al langer op zoek naar een broodnodige buitenspeler, al zou Fischer volgens Bild mogelijk te duur zijn. Labbadia bekeek tevens Molde spelers Forren en Elyounoussi. Eerstgenoemde kent een aflopende verbintenis. Elyounoussi staat nog een jaar langer onder contract in Noorwegen.

Bron: Bild

Related posts

54 Comments

  1. BobbyHaarms

   Niet te koop. En dat moet Ajax ook maar eens duidelijk hardop zeggen over zijn topspelers

   1. FrankiC

    Cerny hoe dan ook houden. Dan, gewaagd op dit forum, maar toch: Dijks (alleen verdedigend goed) en Fischer (momentenvoetballer) vind ik niet goed genoeg voor een Ajax met ambities.
    Als je voor Dijks (goed voor dubbele bezetting) Büttner/Emanuelson/Willems/Van Aanholt zou kunnen halen en voor Fischer Sam Larson, dan ga je er flink op vooruit.

    1. Toppertje

     Niets gewaagd hoor gewoon een goede analyse. Sommigen vergeten nu eenmaal snel de wedstrijden en denken dat alleen bij Ajax de beste spelers spelen.

 1. Charka53

  Lekker hoor als Ajax eindelijk weer eens wat beter gaat spelen komen de aasgieren weer shoppen laten we daar eens niet op in gaan zodat Ajax zijn gezicht in Europa weer kan laten zien het heeft wat mij betreft al veel te lang geduurd dus Marc geen harlemmer dijkjes hoor.

  1. Toppertje

   Beter gaan spelen? Ik denk als HSV nog even de Europese wedstrijden bekijkt ze niet meer bijkomen van het lachen.

 2. Mijn Club

  Is zeker geen verbetering, en bovendien heeft HSV bar weinig te besteden. Ook dit neem ik met een korreltje zout. Wellicht dat de Molde spelers er zin in hebben?

 3. Litmanen

  Ben benieuwd wat bovenstaande schreeuwers melden als Victor er zondag drie inschiet…..
  zelfde als vorige week he?

    1. stylo1984

     Hij heeft af en toe een goeie wedstrijd en is niet goed genoeg voor championsleague of zelfs de eredivisie

 4. Didron

  LOL, middenmotor en de afgelopen twee seizoenen gevochten tegen degradatie…, weinig kans lijkt me!!!

 5. -buitenkantje rechts-

  Fischer mag als hij wil weg.. Ik vind hem nog te wisselvallig in zijn prestaties..Bovendien schittert hij nooit internationaal of tegen de top 3 uit de eredivisie. Dat zijn juist de meetpunten waar je een speler op moet beoordelen als je ook internationaal een rol van betekenis wilt spelen.

   1. Toppertje

    Je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Voor zijn blessure is te lang geleden. Geloof nog wel in zijn talent maar het is nu of nooit.

 6. ElSalvador

  Fischer is één van de betere op het veld. Wisselvallig is de mening van zogenaamde supporters die alleen achter Ajax staan als het goed gaat. Ga je schamen

  1. -buitenkantje rechts-

   Nee hoor.. Moet ik me schamen als ik een andere mening dan jij heb? Haha! Dacht t niet..

   1. Toppertje

    Als Fischer een van de betere op het veld is dan zegt dat genoeg over de rest. Als je alle wedstrijden die hij gespeeld heeft op een rij zet is het matig, zeer matig.

   2. FrankiC

    Het zou me zelfs tegenvallen van je als je het er mee eens zou zijn. Ik vind ‘wisselvallig’ zelfs te veel eer voor Fischer de laatste tijd. Als iedereen dezelfde mening heeft/ moet hebben op dit forum, dan ben ik weg hoor.

 7. Ptr

  Wie wil r nou naar HSV?
  Kom op zeg ze speelde vorig jaar toch nog degradatie voetbal. Daar gaan onze GZ echt niet naar toe. Geen schijn van kans ik denk ze de Wallen met de Reeperbahn zijn komen vergelijken. Smoesjes naar de baas.

 8. afcadeluxe

  hebben geen cent te makken en spelen laatste jaren voornamelijk in de onderste regios van bundesliga ga je erg op vooruit daar de bank warmhouden vraag het maar aan raffie vdv…..

 9. Zlatan

  Mark en vriendjes ! NU NIET AAN DE POEN DENKEN ! Houd de goeie spelers bij Ajax !! Wij gaan kapot aan jullie k… T beleid !

Comments are closed.