There are no ads, please add some


De Boer geeft spelers twee dagen vrijaf

0827jablonec-ajax_opstelling

Frank de Boer heeft zijn spelersgroep twee dagen vrijaf gegeven en hoopt daarmee dat zijn spelers de batterij weten op te laden voor de eindfase in 2015. Ajax staat aan kop in de Eredivisie en ontvangt volgende week Molde waarbij een kleine kans op overwintering in de Europa League nog bestaat. Aankomende zaterdag speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen, de club die onder interim-trainer Foppe de Haan bezig is aan een prima reeks en is geklommen naar een elfde plaats op de ranglijst. 

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

29 reacties

 1. creutz1977

  hebben ze verdiend.. even bijtanken… spel gaat er steeds beter uitzien en kijk steeds met meer en meer plezier naar de wedstrijden… vasthouden en doorzetten!!!

  1. toon61

   Het spel is beter geworden , nu zien we tenminste doelpogingen , dat zagen we in het verleden ook niet , we zullen maar niet te vlug zijn mer reactie,s dat het allemaal zo goed is , het gaat vooruit maar daar is alles mee gezegd , ik hoop dat ze in de winter wat kopen

   1. creutz1977

    sorry toon61.. ik neem jouw mening niet echt serieus… Heb een beetje jouw reacties gevolgd in verschillende forums en het enige wat jij doet is negatief praatje over je eigen club… volgens mij is het voor jou echt een straf om ajax supporter te zijn..

    1. Litmanen

     Mee eens creutz. Ajax speelt momenteel in de eredivisie weer het leukste voetbal. Die kansen gaat Viktor er straks gewoon weer inschieten. Vergis je niet, niemand heeft dit seizoen PEC zo weggespeeld in Zwolle als Ajax gister in de eerste helft.

     1. creutz1977

      jij hebt Johan en Jonk wel hoog zitten zeg… er is er maar 1 waar dat aan te danken is en dat is Fdb…

 2. AjaxBarcelona

  Heb van mijn baas ook twee vrije dagen gekregen. Is wel van mijn “thuisbaas” 🙂

   1. Mijn Club

    Het spel is idd behoorlijk verbeterd. Gelukkig maar. Verdediging is eigenlijk de beste vooruitgang tov andere jaren!

   1. AjaxBarcelona

    Waauw, wat een loser reactie zeg. Staan er soms dingen in die je eigen mening ondergraven?

    1. Litmanen

     had het allemaal al veel eerder gelezen. En zonder abonnement.
     Zoals eerder gezegd, geschreven door Jaap de Groot.
     Dus niet betrouwbaar.
     O ja, jij zou toch rust nemen? Net al JC ?
     Of ben jij Jaap de Groot?

 3. Mijn Club

  Tot dusver redelijk tevreden. Twente puntenverlies was helaas onnodig. Wn Europees gezien alsmede de beker (in iets mindere mate) was eerlijk gezegd niet best. Belangrijkste blijft wel het kampioenschap! Tja en of je nou nog spelers moet gaan halen? Lijkt me een beetje onzinnig om dat enkel voor het behalen van de landstitel nog te gaan doen. De ploeg bijeenhouden lijkt me meer zinvol. Mocht er een topper willen komen, mag dat uiteraard.

 4. AjaxBarcelona

  Trouwens, je hebt zelf gezegd dat je oa het rapport Ling kende. Waar wijkt dit (Telegraaf?) rapport dan van af tov de versie die jij hebt. Als jij een andere versie hebt, zou je die dan ook hier willen plaatsen. Of is het soms gewoon een opmerking om maar een opmerking te kunnen maken.

 5. Litmanen

  Jij denkt ook, ik zeik door tot ik gelijk krijg. Nou vooruit, je krijgt ge lijk. Maar je hebt het niet ok?

 6. AjaxBarcelona

  Het rapport van zowel Ling als van Cruijff is in pdf op vele sites terug te vinden. Helaas willen “tegenstanders” nu opeens geen discussie/gesprek meer aan. Jammer. Is waarschijnlijk erg vervelend dat bepaalde uitspraken nu direct nagekeken kunnen worden. Oh ja, het argument dat beide rapporten door Jaap de Groot zouden zijn geschreven ……… hilarisch en geeft aan dat men overgaat tot ongelooflijk domme reacties. Even voor alle duidelijkheid, een pdf staat niet gelijk aan een column (gewoon voor het geval dat) Tweede oh ja, beste LM, deze idioot zit echt niet te wachten op het krijgen van gelijk van wie dan ook hoor.

Reageren is niet mogelijk.