Dijks: ‘We zijn nog steeds koploper, heerlijk’

0626Mitchell_Dijks

Mitchell Dijks genoot na afloop van PEC Zwolle – Ajax van de winst van zijn ploeg maar beseft ook dat het ook zomaar 1-1 had kunnen worden terwijl Ajax het eigenlijk in de eerste helft al had moeten beslissen via met name grote kansen voor Viktor Fischer.

‘In de rust heerste er een beetje een gefrustreerde stemming in de kleedkamer en zag ik Viktor zijn koppie een beetje naar beneden gaan. Daarop heb ik gezegd dat het alsnog goed gaat komen want hij heeft kwaliteiten genoeg om een wedstrijd te beslissen. Dat Lasse en Thulani uiteindelijk de wedstrijd op slot gooien voelde heerlijk. Lekker de drie punten mee naar Amsterdam en we zijn nog altijd koploper, heerlijk’.

Bron: AT5

Related posts

25 Comments

   1. -buitenkantje rechts-

    Mwah.. Die ene zeilde mooi over de keeper van Zwolle heen zodat Younes kon scoren.. 🙂

    1. FrankiC

     Klopt, idd chapeau als het zo bedoeld zou zijn geweest. Maar begrijp me niet verkeerd BR: Dijks staat zijn mannetje, komt vaak met overtuiging de middellijn over (meer dan Tete) en is me dit seizoen alleszins meegevallen. Het staat verdedigend redelijk goed.

     1. Rvdt020

      Onze backs zijn dit jaar zeer goed im verdedigend opzicht, Dijks met goeie rushes en Tete mag inderdaad nog wat meer aanvallende intensiteit hebben maar wat een speler is dat, heerlijk !!

 1. dioajax

  en dat moet zo doorgaan tot de laatste wedstrijd en kampioen worden Dijks…het gaat heel goed met ajax in nederland maar hoop stiekem voor versterkingen in de winterstop…cardozo,ziyech of sisto…

  1. dickst14

   wat Ajax mist is een spits die een bal vast kan houden. Type Luuk de Jong, Pelle of Petterson. Met zo’n spits zou Ajax 30 % sterker zijn.

   1. toon61

    betere spelers dat missen we , inderdaad een spits , en buitenspelers aub , en af en toe de jongere laten spelen , hoewel cerny het ook goed doet tot nu toe .
    Ik vind er veel door de mand vallen

    1. Velibor

     Wel beetje met je eens maar welke fatsoenlijk topspits wil hier nou nog voetballen tegenwoordig ,zelfs voor veel geld nog niet denk ik,die ambiance in het buitenland en die competities zijn vele malen groter en sportief veel aantrekkelijker dan hier uit naar Roda of Heracles oid.

     1. -buitenkantje rechts-

      Haller? Scoorde afgelopen weekend ook weer 2x.. Zou denk ik graag naar Ajax komen.

     2. FrankiC

      Tactisch slimme speler, hoor. Goeie voetballer ook. Volgens mij niet zo snel. En vind hem weer minder dan Traoré, waar jij het onlangs nog over had. (Is hij ook echt terug bij Chelsea of weer verhuurd?)

     3. -buitenkantje rechts-

      Wat ik weet is dat hij terug is bij Chelsea, maar daar geen speeltijd krijgt. Lijkt me een bod waard!

     4. Geroldkohlen

      ze zeggen dat die cardozo toch ook zou komen? cardozo maakt zulke kansen wel die fischer had, maar haller lijkt me wel een goede optie, maar klinkt misschien gek en vreemd maar zou van persie ook geen optie zijn??

     5. -buitenkantje rechts-

      Cardozo was een geweldenaar.. Maar heb hem al een tijdje niet zien spelen.. Waarom nemen we ze niet alledrie? Supertrio zoals bij Barca? Linker spits Traoré.. Cardozo centrale spits.. Haller rechter spits.
      Klinkt toch wat anders als Younes..Milik..Fischer 🙂

     6. Geroldkohlen

      cardozo zijn statistieken zijn toch weer erg goed scoort nog steeds veel dus ja waarom niet een trio ik sta achter dat plan BR! top!

 2. Ramon1

  Betere spelers komen er uit de jeugd cerny van de beek en je hebt nouri nog en denk dat zivkovic het wel in zich heeft om een goede ajax spits te worden

  1. FrankiC

   Zivkovic gaat het niet redden hoor, is ook geen type waar anderen een stapje extra voor zetten. Maar houd Andersen in de gaten.

    1. FrankiC

     Andersen kan beter wat langer wedstrijdritme op doen op het ’tweede plan’. Ben geen fan van Fischer en die hadden ze beter eerder kunnen verkopen. Nu draait hij eigenhandig zijn marktwaarde de nek om.

 3. AjaxBarcelona

  Als ze een speler zoeken die een bal kan vasthouden …… Take me. Ik hou hem zo lang vast als je wilt. Voor een kleine bijdrage van 300.000,00 netto per jaar ben ik je man. Geld komt volledig ten goed aan het goede doel. Zelf niet nodig. Ik loop desnoods ook nog weg met de bal maar ik beloof je ….. ik houd hem vast.

 4. Germain

  Haller kan meteen in basis en wordt met al die goede voetballers om hem heen alleen maar stukken sterker, gewoon doen en niet dralen

Comments are closed.