Ajax sluit zich aan bij vluchtelingenactie en doneert deel recette

0915vluchtelingenactie

Ajax heeft zich aangesloten bij de vluchtelingenactie van veel voetbalclubs in Europa, zo meldt De Telegraaf. Een initiatief van Porto daartoe werd overgenomen door de ECA, de Europese associatie van voetbalclubs, waar Edwin van der Sar in het uitvoerend bestuur zit. Net als veel andere clubs in Europa zal Ajax per verkochte toegangskaart van het duel tegen Celtic van donderdagavond één euro doneren aan het goede doel.

Bron: De Telegraaf

Related posts

47 Comments

 1. jojocoolio

  Zo zien we dat Ajax niet groter is dan dit soort problematiek… Een top actie van onze mooie club

 2. jojocoolio

  Las net dat ze Boilesen ook gedoneerd hadden.. Maar die werd geweigerd door de organisatie ?

  1. Remco425

   Ga je nou echt jouw kleine luxeprobleempje vergelijken met hun mensonterende omstandigheden???

    1. Remco425

     Tuurlijk, ze riskeren hun leven voor een beetje geluk. Ik zou zeggen ruil maar met ze, kijken of je dat dan nog zegt…

 3. BenitoAjax

  Als het nou ook echt vluchtelingen waren, oke.. Dit zijn geen vluchtelingen maar gelukszoekers. Misschien 1-2% komt hier echt uit Syrië.

  Zonde van het geld.

    1. AjaxBarcelona

     Dat is een gekleurde ongefundeerde PVV mening. Klopt werkelijk niets van. Ga jij je leven lekker wagen op een bootje voor je geluk.

     1. BobbyHaarms

      Een ECHTE vluchteling is blij met de eerste de beste veilige grond en reist geen duizenden kilometers naar Duitsland dacht ik zo…

     2. AjaxBarcelona

      Tuurlijk joh, lekker “not in my back yard” gelul volhouden. Daar word ik nou misselijk van.

  1. bezemsteel

   Mee eens, nog maar te zwijgen over al het extremistische kutvolk wat met de grote menigte meekomt. Ik zal vast heel egoïstisch zijn hoor, maar op het moment dat hier binnenkort een aanslag word gepleegd is het land te klein. Ik ben overigens wel voor hulp aan deze mensen hoor, maar wel buiten de EU.

   1. Remco425

    Zeker een erg egoistische reactie. Die mensen laten alles achter en riskeren hun leven om te kunnen vluchten. Dat doe je niet zo maar…

    1. Remco425

     Ik ook. Oh wat zij. we bang een paar euro per persoon kwijt te raken hieraan… Omdat wij het geluk hebben gehad hier geboren te zijn hebben ee niet meer rechten dan zij. Zij hebben net zo veel recht op een zorgzaam leven. Want geloof me, wij hebben geen echte zorgen hier, alleen luxe zorgen. Maar nee, Wij lopen al te zeiken om een paar duizend vluchtelingen. We zouden een voorbeeld aan Duitsland moeten nemen. Die nemen tenminste hun verantwoordelijkheid. Als heel Europa zo was zouden de vluchtelingen mooi verdeeld worden en hoeft niet 1 land ervoor op te draaien. Het westen is mede verantwoordelijk voor die klere zooi daar.

  2. FdB=Ajax

   Prima dat je je mening deelt, maar ik denk dat je het iets te zwart-wit ziet. Iemand die onder zulke erbarmelijke omstandigheden leeft dat ie bereid is alles wat ie heeft achter te laten, is dat geen vluchteling?

   1. AFCA my World

    Nee dat is geen vluchteling dat is een gelukzoeker dat zijn veelal jonge mannen, maar degene die met het hele gezin komen dat zijn wel vluchtelingen ! Maar opvang in de regio is een veel betere oplossing, mocht het weer rustig worden in hun regio zijn ze veel sneller weer Thuis, er zijn hier al zoveel werkelozen en nu moet er weer geld komen om hun te onderhouden !

    1. AjaxBarcelona

     Is lekker snel geregeld he, opvang in de regio. Doet de regio ook direct aan mee natuurlijk. In de tussentijd mogen de mensen door IS en consorten vermoord worden. Rare gedachten hebben mensen toch vanuit een luie luxe stoeltje.

 4. Velibor

  Las vanmorgen in de krant dat de turken al een hekel aan die syriêrs hebben tenminste dat zeiden ze zelf , wat moet dat zometeen hier dan wel niet worden ?

    1. Remco425

     Totaal niet. Ik ben anti-pvv, ik heb ook niets tegen buitenlanders. Ben er zelfs met eentje getrouwd. Maar die turken gooiden als eersten de grens dicht en lieten syriers vlak voor hun ogen vermoord worden zonder dat het ze iets kon schelen. Dus vandaar mijn opmerking. Wat Turken vinden van mensen die ze voorr hun neus laten afslachten is dus totaal niet relevant.

   1. Remco425

    Shit heb per ongeluk een duimpje omhoog gezet. Die moet natuurlijk naar beneden voor deze asosaciale gedachte.

 5. AjaxBarcelona

  Perfecte actie van de clubs en iedereen in nood is wat mij betreft welkom. We schikken wel beetje in met zijn allen. Als het rustiger wordt in die gebieden wil het grootste deel weer graag terug. Tot die tijd …… be a cheese head 🙂

  1. Velibor

   Zal men overbuurman es vragen of hij nog in wil schikken in zen grote bungalow, ik denk dat hij me wegstuurd met pek en veren …. Terecht, man heeft jaren 100 uur pw gewerkt dus heeft recht op die grote keet wat mij betreft!

 6. AjaxBarcelona

  Eigenlijk ongelooflijk dat mensen hier niet gewoon voor directe hulp zijn ongeacht wat je buren doen. Ze zeggen fan te zijn van een club met Joodse roots/inslag. Een volk wat weet wat vluchten is en weet wat vervolging is. Die mensen staan te zingen: wie niet springt, die is geen Jood. Zijn anderen in nood dan geven ze niet thuis. Hoezo losers. Hoezo kudde volk. Hoezo meelopers. Gadver.

  1. Velibor

   Snap niet waar jij het lef vandaan haalt om dat waardeloze luie kutvolk durft te vergelijken met met “the final solution” in 40-45 stomme rooie eikel!

   1. AjaxBarcelona

    Velibor, jou zou een levenslange ban moeten hebben van al het internet. Van het hele sociale leven eigenlijk. Je bent diep triest. Ik gun niemand de situatie waar die mensen in verkeren in hun thuisland maar ik zou bijna een uitzondering maken.

   2. Remco425

    Ik snap niet waar jij het lef vandaan haalt om te denken dat jij meer rechten hebt dan die mensen, alleen maar gebaseerd op het geluk dat jij hebt hier geboren te zijn en niet daar. Wat een bekrompen en egoistisch persoon ben jij!

    1. AjaxBarcelona

     Ik toch niet hoop ik? 🙂 ik begrijp je Remco425 maar helaas zit een groot deel van de mens zo in elkaar tegenwoordig. Het is eerst ik, dan ik en daarna …… ik.

     1. Remco425

      Nee was een reactie op die aso van een Velibor. Ben het helemaal eens met alles wat je hier geschreven hebt.

     2. AjaxBarcelona

      Thnx maar wel jammer dat het geschreven moet worden. In ieder geval weer eentje waar ik niet meer op zal reageren. Voor mij is hij exit, ik hoop voor velen.

 7. Remco425

  Schandalig dat er nog zoveel achterlijke mense. hier tussenzitten die een duimpje naar beneden doen op dit artikel. Die gun ik een enkeltje naar Syrie of Afganistan. Kunnen ze meemaken hoe fijn het daar is.

Comments are closed.