Dijks en Riedewald fit voor duel met Celtic

0820ajax-jablonec_dijks

Frank de Boer kan aankomende donderdag gewoon beschikken over Mitchell Dijks en Jairo Riedewald. De verdedigers zijn fit en zullen vandaag en morgen de laatste tests ondergaan. Dijks liep in de thuiswedstrijd tegen ADO een liesblessure op en is daar nu volledig van hersteld. Jairo Riedewald kreeg afgelopen zaterdag tegen FC Twente last van spierklachten en ging vroegtijdig naar de kant. Riechedly Bazoer mist het treffen met Celtic wegens zijn rode kaart tegen Jablonec.

Bron: De Telegraaf

Related posts

25 Comments

  1. De Ajacied

   Dat is goed nieuws ja
   Hopelijk kunnen hun het verschil maken binnen Ajax ga ervoor gasten !!!!

 1. Litmanen

  Hoop dat het een mooie wedstrijd wordt. Vroeger was dit een Europese topper. Jammer dat geld al die tradities kapot heeft gemaakt.

 2. BobbyHaarms

  De tijd dat dit ooit weer een Europese topwedstrijd wordt snakt iedereen wel naar denk ik. Op papier in ieder geval een wedstrijd waar ik eens lekker voor ga zitten op Zuid…ik gok en hoop een spannende en mooie 2-1 !

  1. FrankiC

   Ik hoop op Schöne op 10, met Gudelj en Klaassen erachter. Serero heeft gisteren een hele wedstrijd tegen Telstar gespeeld, dus die optie zal (helaas) wegvallen. Niet te veel jeugdige lichtzinnigheid op links hoop ik.

 3. Slingertje.

  Heel mooi en Younes is ook weer fit dus haal die ook maar bij de selectie voor donderdag dan kan die Sinkgraven op de tribune gaan zitten want die presteert maar bar weinig maar vind zichzelf erg goed. Misschien kan hij donderdag naast Boerrigter gaan zitten.

  1. AFCA my World

   Gaat vast goed komen heb er wel vertrouwen in, nog even geduld is echt een goede aankoop en nog jong kan je niet gelijk een topper verwachten ! Bovendien liet hij het afgelopen seizoen al goede dingen zien !

 4. woody79

  laat serero in ieder geval de eerste helft even het vuur aanwakkeren. dan kunnen ze het de 2e helft afmaken

Comments are closed.