Younes haakt geblesseerd af en reist niet mee naar Wenen

0717ajax-wolfsburg_younes

Amin Younes is maandagmiddag op de training geblesseerd geraakt aan zijn bovenbeen. De vleugelaanvaller zal daarom dinsdag ook niet meereizen met de selectie naar Wenen voor de wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Rapid Wien. Trainer Frank de Boer heeft geen vervanger opgeroepen voor Younes.

Bron: Twitter

Related posts

82 Comments

      1. FdB=Ajax

        Pff wat een gezeik.
        Spelers hebben soms kleine blessures, vooral als ze opeens een ander soort training krijgen dan ze gewend zijn.

    1. Madmike

      Het is jammer dat hij net nu geblesseerd raakt.En kan mijn energie wel ergens anders in steken als in waldorff en stadler. Al dat gemauw en gejank…. Je bent supporter of niet. Emanuelson terug halen svp

    1. Mokum76

      Maar Fischer moet rustig aan terug komen, want die wil je niet nog eens lang kwijt zijn.

      En dat bedoel ik dus, had lekker Menig bij ons gehouden, had genoeg doekjes kunnen krijgen dit jaar, weet ik zeker.. Zo jammer dit 🙁

    1. toon61

      de scouting is kut bij ajax ,daarbij opgeteld dat ze geen euro uit willen geven , en kopen ze een speler dab zit hij op de bank , ik snap echt niet dat de sups zo rustig blijven , ik zit te wachten op een opstand in de arena , met dit beleid word je nog geen landskampioen , laat staan door in de Cl ,of hij moet weer geluk hebben .

      1. -THE BULLDOG-

        Bertje en Toontje zijn net Bert en Ernie…die praten elkaar ook na.
        Als iemand gescout wordt Bert, staat die niet geblesseerd de doelpaal te schilderen.
        Hij raakt nu pas geblesseerd, maar dat had jij vast in je glazen bol al voorspeld.

        Klippel!!

        1. Bert62

          Nou als je bij de eerste de beste training al geblesseerd afhaakt ben je geen stuiver waard. Geen wonder dat hij zo weinig doelpunten gescoord heeft

        2. toon61

          Als ik iets van jouw wil rammel ik wel met een strontemmer ,schijtdog
          De waarheid is hard he

        3. Moosie

          Bully ouwe het is de moeite niet waard.Het zijn geen Ajaxsupporters ze willen alleen maar like’s scoren hier en Ajax afzeiken.Je moet ze gewoon links laten liggen de een is manisch depressief en en de ander gewoon depressief, beide zijn ze hun pilletje vergeten en dat reageren ze dan af op internet.Dat krijg je als je niet op vakantie kunt.

          1. -THE BULLDOG-

            @moosie, het enige waar die 2 goed in zijn is alles wat met Ajax te maken heeft afzeiken. Dit kunnen geen echte Ajax supporters zijn!

      2. Remco425

        Met dit beleid zijn we 4x landskampioen geworden dus je praat voor de zoveelste keer onzin…

        1. Didron

          @ Remco425: mee eens, want shit happens! Zelfs Messi, Ibracadabra en Ronaldo raakten wel eens geblesseerd op een training! Wat ik begrepen heb is dat de jongens op het scherpst van de snede trainen (wat zeer goed is), dus ja dan kan men geblesseerd raken! Heeft hier dus geen betrekking op de scouting!!!

          1. quadsboy

            En nu dat ze Menig gaan verhuren ga ik dit nu ook wel jammer vinden voor die jonge hij had een kleine kans

        2. toon61

          Daar klopt ook weer geen reet van wat je lult ,ben ik gewend trouwens van je ,het beleid word nog geen 4 jaar gevoerd , toen waren er ook veel betere spelers dan nu ,als je dat niet snapt moet je maar terug naar school .
          Wie heeft ajax dan gescout die voldoet , geen een tot nu toe zelf die van az zit op de bank , een goede scouting is er dan , cente neukers zijn het meer niet .
          Hoeveel jaren zijn ze niet met geluk kampioen geworden , en niet door het goede spel , elk jaar ging het niveau achteruit .Als je dat niet ziet , naar hans anders met je .

          1. Didron

            @Toon61: voor wie is jouw woede NU weer bedoeld?? Jouw post staat namelijk onderaan de lijst van 6 reply’s, waaronder 1 van jezelf!!! Pfff…..

          2. Remco425

            Jij bent idd echt geen Ajacied, anders had je wel geweten waarover je lult…

      3. AjaciedJTB

        toon en bert, verdomde droeftoeters! GA IS ACHTER JE CLUB STAAN IPV ERNAAST!

    2. AFC98

      Bullshit, hij heeft nog niet eens 1 officiële wedstrijd gespeeld en je zeikt hem nu al af… Als bijv. Suarez bij voor z’n eerste wedstrijd geblesseerd raakte is het ook gelijk een miskoop?

      1. Remco425

        Ach weet je, zo ging het met Zlatan ook in het begin. En ik geloof dat hij achteraf best aardig kon ballen

  1. Michielafca

    Dus…er lijkt me zo langzamerhand toch wat mis met de trainingen hoor. Iedereen raakt bij Ajax continu geblesseerd zelfs aankopen. Zo begin je weer half gebakken aan het seizoen qua selectie. Na verhuur van menig en verkoop van Kishna heb je niet zo veel buitenspelers die direct mee kunnen met het eerste.

  2. toon61

    JOngens troost je eigen , het word weer niks dit jaar , lampeland zit er de komende jaren goed bij dankzij dat goede beleid uit amsterdam .
    Stelletje krenten .

      1. Didron

        Dat is bij mij om de hoek, maar in die ‘frietpan’ wil je toch nog niet eens dood gevonden worden!!!

  3. bobin

    lijkt mij dat je hier weinig aan kan doen.Hopen dat hij snel weer fit is en kan knallen en zoveel mogelijk voor ons kan betekenen

  4. I_AMSTERDAM

    het is jammer dat hij geblesseerd is maar we hebben gelukkig nog andere goede voetballers

    1. toon61

      heitinga als vleugelsspeler , je moet er niet versteld van staan met de Boer

  5. Didron

    Vandaag al eerder aangegeven: haal dan Vaclav Cerny e/o Zakaria
    El Azzouzi e/o Robert Muric naar het eerste!!!

    1. toon61

      Helemaal gelijk bert ,hij overtraind ze allemaal , dat was vorig jaar ook al , nu weer hetzelfde , ik durf gerust te zeggen dat er dit jaar geen cl word gespeeld ,het is veelste matig allemaal .
      Maar de kenners hier zeggen van niet , ik meld me na de wetstrijden wel , dan moeten ze met de billen blood , dan zie je ze niet .

  6. CactusMokum

    tsja geblesseerd raken kan gebeuren maar het meest vervelende is dat er maar 1 vleugel speler mee is!! dus zie de bui alweer hangen dat er middenvelders op vleugels gaan spelen…..we gaan gewoon verder waar het vorig seizoen eindigde….nee ben niet negatief maar hoe kan je dan Menig (verhuur is goed voor hem) en Kishna laten vertrekken als er niet eens fatsoenlijke buitenspelers bij Ajax zijn wat toch echt altijd bij Ajax heel belangrijk is en in het systeem zit gebakken vanaf de jeugd al.

    1. toon61

      Nee volgens didron remco en de bulldogg , een paar hier op het forum gaat het6 allemaal goed , voetballer goed , het beleid is goed scouting goed , het is gvd allemaal kut

      1. CactusMokum

        wat je hierboven ook zei over de 4 titels achter elkaar klopt ook gewoon!! al seizoenen lang worden de beste spelers verkocht!! maar daar achter stonden er ALTIJD andere spelers klaar die het gemakkelijk konden opvangen. Dit is de laatste 2 a 3 seizoenen niet meer echt gebeurd en zijn we gaan experimenteren net middenvelders als spits of vleugel aanvaller en andere spelers niet op hun positie gebruiken, wat gewoon niet werkt!! …..

  7. Gero77

    De man heeft een bovenbeen blessure… Geen amputatie….. Beetje positiever mag best….. Wzawzdb komaan! Scouting kut, aankoopbeleid kut, trainingen kut, prijs seizoenskaarten kut,directie kut….. Met zoveel kut en zoveel mannen moet het gewoon goed komen dit seizoen…

  8. BobbyHaarms

    Wat een hoop negatieve reacties zeg! Elke speler kan op elk moment geblesseerd raken, ook een nieuwe speler die hoogstwaarschijnlijk een hele andere manier van trainen gewend is geweest bij zijn vorige club. Gebeurt zoiets niet dan wordt er weer gezeikt dat de volgende spelers in het rijtje verhuurd hadden moeten worden! Je hebt er 2 voor die positie met Fischer meegerekend, wat moet je dan?! Er zal ongetwijfeld wel wat uit de hoge hoed komen want je kan geen selectie hebben van 30 man…dus wacht eerst woensdag even af want er is nog geen minuut gespeeld

  9. gerlos

    Ik stel voor toont een schop onder zijn ballen te geven met zijn negatieve gelul

  10. Widi

    Sommige “supporters” hier lijken iedere bericht aan te grijpen om de zeuren over mensen die wel verantwoordelijkheid dragen bij Ajax. Wees blij met Overmars die niet geld dat niet van hem is met bakken eruit gooit. Wees blij met een technische staf die het liefst met zelf opgeleide spelers werkt. Wacht eerst af voordat je alles afkraakt. Er is nog geen minuut gespeeld.

  11. Royb020

    Jammer ik had hem graag in actie willen zien!! Ben wel erg benieuwd naar deze aankoop! Aan de andere kant ben ik blij dat Fisher op tijd fit is!!!

  12. 420JEW

    Het leukste van deze hele app zijn wel de comments.

    Come on you guys, keep me entertained!

  13. Beer van de Meer

    Ik weet een verzamel nickname voor een aantal hier: LeeToon61BertPaullusTowers. Als ze nu samen deze ene nick gebruiken scheelt dat een hoop ruimte en kunnen een aantal hier gewoon direct doorlezen. Zie het slechts als tip.

  14. 010kanechtnietmeer

    Ik vond de afgelopen 2 wedstrijden erg goed van Ajax dus geen reden om te klagen

Comments are closed.